iç çamaşırın hatlarını ortaya çıkarmak için yapmanız gereken atraksiyon.
devamını gör...
beyaz gömleğin altına siyah atlet giymekten daha iyi bir eylemdir.
devamını gör...
beyaz gömleğin altına mavi atlet giymekten daha iyi bir giyinme şeklidir.
devamını gör...
eskiden giysiler iç göstermezdi, normali ve doğrusu da buydu. o sebeple beyaz gömleğin üstüne belli olmaması için aynı renk iç çamaşırı giyilirdi, beyaz atlet de beyaz sütyen de bunun içindir.

ancak bir dönem modanın evrilmesi ve giysi kumaşlarının kalitesizleşmesiyle iç göstermek ayıp olmaktan çıktı ve aksine dikkat çekici renkler giyinmeye başlandı. bunlardan siyah olanı, edepsiz ve ucuz durmak şöyle dursun, insanı en asil, cool ve seksi gösteren olanıydı.

yani şu dönemde bana soracak olursan, şu devirde beyaz gömlek altına beyaz atlet giymek, pantolonun içine siyah boxer yerine beyaz don gitmekten farksızdır.

ha erkek afet-ül devran yakışıklı olur, çıplak gezse bile yakışıklı durur, onlar başka konular. istisnalar kaideyi pek bozmaz.
devamını gör...
default 657'ye tabii memur kıyafetlerinin başında gelir.

cebinde sigarası da varsa kreasyon tamamlanmıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"beyaz gömleğin altına beyaz atlet giymek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim