bazen merhaba olur, bazen "evet o filmi ben de izledim" teşekkürler favori için..

en nickaltı diyeni bile heyecanlandırır arada. "iğrenç bir insansın" yazan bile, kesin hoşlandığı için öyle yazmıştır.. kalp de pıt pıt eder.

"böngöö de joshoa'nın demoralizemsik isimli tablosunu da görmeniz lazım" diyen entel kişi, kesinlikle o an çılgın atıyordur kızın gözünde. lakin gülücük ve teşekkürler denilir ona. o da, gülücüğe odaklanır.

cinsel etkileşime çok ihtiyacımız var be abi. dünyanın dönme sebebi resmen. arada gerçek hisleri bile yanlış anlıyoruz.

çünkü haklıyız. insan ufacık, minicik bir kıpraşma hissetmediği birine yazamıyor pek. istisnalar hariç. canı istemiyor. herkes yokluyor birbirini. herkes acaba onunla nasıl olurdu diye hayal kuruyor.

hep diyorum bak, topluca sevişelim adam olalım. bitsin bu çilemiz.
devamını gör...
afedersiniz, saatiniz kaç acaba?
devamını gör...
ingiliz pubda sarhoşken ayakkabıma iltifat etti sevinciyle benden hoşlanıyor algısı yaratacak bir klasik olarak: nice shoes do you wanna f*ck...
ingiliz pub- en kötü flört cümleleri listesi v1.
devamını gör...
merhaba.
devamını gör...
nefes alıyordur.
devamını gör...
eğer hoşlanmasını istediğiniz biri ise "senden hoşlanmıyorum" yazması bile kafanızda "kesin benden hoşlanıyor. inanamıyorum ne yazmış resmen ters psikoloji yapıyor" gibi cümleler kurdurtur.
devamını gör...
benim birinin benden hoşlandığını düşünmem için hoşlandığını söylemesini geçtim evlenme teklifi etmesi bile yetmez. yok inanmam arkadaş kim neden beğensin?
devamını gör...
şimdi ne anlamda hoşlanmak ama? normal bir insan ve arkadaş rolünde miyim? yoksa flört veya gelecekteki eş konumunda mı? ahahahaha. aman be şimdi her şey hoşlanma belirtisi olmuş. herkes herkesten hoşlanıyor. nezaketli ve iyi davrandığımız bir çok kişi onunla flört ettiğimizi ya da ondan hoşlandığımızı düşünmekte. yok dostlar yok hoşlanıyorsanız söyleyin. yok böyle yaptı şöyle yaptı acaba benden hoşlanıyor mu kafa karışıklığını yaşatmayın insanlara.
devamını gör...
ben bu konuda çok berbatımdır. eşim yüzüme karşı söyleyene kadar farketmemiştim. belki benim özgüven eksikliğim yüzündendir.
devamını gör...
"beyefendi tanımıza çok güldüm"

hoşlanmamış olsa neden gülsün?
devamını gör...
cümle duymak mı gerekiyordu?
devamını gör...
seni çizdim.
devamını gör...
sizi düşündüğü algısı yaratan tüm cümlelerdir.
devamını gör...
sürekli senle muhabbet kurmak istiyorsa.
veyahut sürekli onla karşılaşıyorsan.
bilmem ama böyle olma ihtimali yüksek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"benden hoşlanıyor algısı yaratan cümleler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim