saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde abdullah gül isminin ortak aday olarak gündeme gelmesiyle ilgili konuşurken yaptığı açıklamadır. malumun ilanı olmuştur.

fetö kasedi ile tepeden inme bir komplonun sonucunda başkanlığa getirilen, akpnin ülkeyi tarumar etme sürecinin kripto muhalafet lideri kılıçdaroğludur. bu adamın ülkenin toparlanması adına faydalı tek bir eylem yapması söz konusu olamaz. iktidarın mecliste yaptığı abuk subuk değişikliklere muhalefet yapıyor “gibi” yaparak meşruiyet kazandırmıştır.
dostlarımız dediği babacan ve davutoğlu ile işbirliğine hazır, gül gibi cumhuriyet düşmanı birini aday yapmaya hayır demeyen, ekmelettin mucidi , defalarca seçim kaybettiği halde koltuğu bırakmayan bu adamdan medet ummak tek kelimeyle saflıktır.
twitter.com/vaziyetcomtr/st...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ben sayın kılıçdaroğlu'na abdullah gül bey'i teklif ettiğim zaman hemen kabul etti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim