bence güçlerimizi birleştirelim ve bir daha o malum başlık altına yazı yazanları toplumdan dışlayalım. artık bu başlığı görünce sözlüğe karşı bir tiksinti oluşmaya başladı. dünyada konu edilebilecek milyonlarca konu varken sözlüğü ne zaman açsam sol tarafta bu başlıkla karşılaşıyorum. birlik olalım ve bitirelim artık bu işkenceyi.
devamını gör...
sırtıma buzdolabı aldığım başlıktır.

şu başlığı okuyacağıma zülfü livaneli çıplak pozunu görürüm daha iyi. bu nasıl topluluktur nasıl bir tarikattır. isme bak çin seddi.
devamını gör...
şu abartıya bak yuh. sizin ben insanlığınıza tüküreyim!

vurguya bak yarı çıplak fotoğraf paylaşmış mış. ulan nesi var bu fotoğrafın? ben evde hep böyleyim. sıcak günlerde insanlar sokakta arabalarını yıkıyor bu şekilde. tatil yerleri için zaten normalin normali bir hal bu.

yarı çıplak vurgusu ile ne amaçlanıyor? isteyerek ya da istemeyerek paylaşmış olsa ne olacak?

tanım: haber niteliği olmayan magazinimsi saçmalık.
devamını gör...
konuyu bilmiyorum. bu yaştan sonra bana zülfü livaneli naked diye google araması yaptırdınız, yazıklar olsun böyle topluma...
devamını gör...
ahlak satan en büyük ahlaksizdir der çeker çıkarım işin içinden.

duyarinizi sithsinler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"başlıklarda zülfü livaneli’nin yarı çıplak pozunu görmek istemeyenler topluluğu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim