büyük bir hevesle arkadaşından ya da kitapcidan aldiga kitaba paldır küldür girişen, ancak her gün okuma hızı ve hevesi azalan sabırsız kişi. üç haneli sayılara ulaşmaları mümkün değildir sayfa olarak.
devamını gör...
anti okur demenin belki de daha yerinde olacağı, çok hevesli ama zayıf iradeli ve sabırsız okur. kitaplarını genelde başkalarının kitaplığından temin eder. üç ayda 60 sayfa ya okur ya okuyamaz. kitap vermeyin bu samimiyetsize sakın. okumayacak.
devamını gör...
dopamin detoksu yapması gereken kişilerdir.
devamını gör...
roman okurken ben. çok üzülüyorum ama yapamıyorum
devamını gör...
bu kişilere bir önerim var. eğer bu sorundan müzdaripseniz elinize çok kısa ve sürükleyici kitap alın. sonrasında bir dakika daha okumalıyım diyerek kendinizi teşvik edin. tebrikler bir kitap bitirdiniz. eğer işe yaramazsa yazınız, farklı yöntemlerim de var.
devamını gör...
eyvah dedim bir an! kitap grubumdaki arkidişlerim ben buradan rencide etmeye karar verdi sandım.(bkz: lol) aşırı yoğun iş hayatından kalan kıymetli sürede benim de muzdarip olduğum çok büyük bir problem.
devamını gör...
çocukken ve ilk gençlikte o kadar güzel kitaplar, klasikler okumuşlardır ki, yeni yetme veya sonradan yazar olmaların katır kutur kitaplarına tahammül edemezler.
aslında film yapımcıları gibi senaryonun ilk 10 sayfası açmıyorsa kendilerini yormuyorlardır.
bu arkadaşların sonuna kadar okuyup bitirdiği kitapları sorun ve mutlaka edinin. iyi kitap oldukları garantidir.
devamını gör...
(bkz: maymun iştahlı)
devamını gör...
1000lik omega 3 yutsunlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"başladığı hiçbir kitabı bitiremeyen kişiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim