koca koca bankaların şahıslarca telefonda engellenmesine sebep olan durumdur. bir keresinde kredi kartı dolandırıcılığına maruz kaldım. adamlar beni arayamadılar. merkezden aramışlar, inanmadım falan. sonra sorun çözüldü. dedim ki hep sizin alakasız bir şekilde aramanızdan oluyor bunlar. ayrıca günde bilmem kaç kez de mesaj atıyor, mail gönderiyorlar. hepsi çıldırmış.
devamını gör...
"lan bi s**tir git" deyip telefonu yüzüne kapattığım personelden özür diliyorum ama; kardeşim olur olmadık zamanlarda arıyorsunuz, kimbilir neye sövüyordum o ara sen de arada kaynadın.
devamını gör...
su arıtma cihazı kakalamaya çalışanlar kadar rahatsız etmiyor beni, en azından yoktan istemiyorumdan anlıyorlar. ayrıca inanın onlar da hiç meraklı değil sizi aramaya büyük ihtimal iş dışında cüzi bir prim alıyorlar. he su aritmacilar çok mu meraklı ?değildir tabi ama hepsi çok ısrarcı. evde var desem bir tane de size monte edelim gittiğiniz her yere göturürsunuz diyecekler o derece.
devamını gör...
günde 3 kezden fazla ararlarsa şikayet edebilirsiniz. yasal arama sınırı 3 kezdir.
devamını gör...
bunların yaptığı bir adilik var ki ben ona ayar oluyorum. 100 kere aradıklarında açmayınca "hadi diyorsun bu sefer bi açayım kurtulayım" ama karşıdaki telesekreter "bla bla siz değerli müşterilerimize.. blabla.. istiyorsanız 1'e, mesajı tekrar dinlemek için lütfen 0'a basınız" diyor. e istemiyorsam? o konuyla ilgilenmediğimi belirtemiyorum ve aramaya devam ediyorlar.

bela gibiler.
devamını gör...
yeni nesil telefon sapıklarıdır.
devamını gör...
ınanilmaz güldüren bir olaydır. bir ara sizi özledik mesajlarını bile almıştım. ayrıca doğum günümü bir bankam bir de halk kütüphanesi kutlamışken ne diye kızabilirim ki şimdi onlara? varsın arasınlar. belki birilerine prim falan kazandırıyorumdur.
devamını gör...
bir de şu “devlet destekli internet” aramaları var ki insanı canından bezdirir.
devamını gör...
beni sürekli türkcell arıyor faturalı ol diye. çok ısrar edince engelliyorum.
devamını gör...
sadece banka mı? internet için, reklam için, birşeyler satmak, saçma sapan herşey için arıyorlar.
devamını gör...
bu devirde milleti telefonla aramak da nedir. kimsenin kimseye güveni yokken bankacı diye arayan birisine neden güvenip de iş yapayım/yaptırayım
devamını gör...
evet ulan arayıp durmayın yeter. açmıyorum işte.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bankaların sapık gibi sürekli araması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim