bkz'nin açılımı.
devamını gör...
bir çeşit yönlendirmedir.

yalnız sözlükte ne amaçla kullanıldığını bilmeyen yazarlar var ne yazık ki. mesaj alımını kapatmama vesile olan ve ismini vermeyeceğim bir iki yazar arkadaş da maalesef bu gruba dahil.

şimdi efendim açılmış bir başlığın altına daha önce aynı manada ya da yakın manada açılmış bir başlık varsa sıklıkla o başlığı bakınız olarak bırakırım. bu demek değildir ki "bu başlığı neden açtın?" öyle bir şey demek haddim de değil zaten. benim amacım "bak bu başlık açılmış ama şöyle de bir başlık daha var ona da bakınız".

ha bu arada bir moderatör bunu görüp başlıkları birleştirmiş, başlığı silmiş vs. benim sorunum değil. böyle bir şey başınıza geldiğinde de bana "açtığım başlıkları neden sildiriyorsun?" tarzında mesajlar atmayınız. öyle bir yetkim de etkim de yok.

"açtığım başlıklara yazmanı istemiyorum" diyen tatliş yazar arkadaşa da buradan selamlarımı iletiyorum. *
devamını gör...
sinema dizi alanında en kapsamlı sitelerden birisi.
(bkz: bakınız.com)
devamını gör...
olm bu kelime dilime yapıştı reelde bile örnek vermeden önce dilim bakınıza dönüyor son anda kıvırıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bakınız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim