doğal müşteri temsilcisi, ağ sağlayıcı, satış sonrası hizmet sorumlusu vs gibi ünvanların/sorumlulukların evlat kişide olduğu telefon.
devamını gör...
nokia 3410 ile başlayan serüvenin 'feysbuğu silme ha'ya geldiği telefondur. maziyi hatırlatmıştır. melodi kaydettiğimiz, sevgilimizi aramak için çaldığımız, turkcell süper lig maç sonuçlarını öğrendiğimiz emektardır. 100 kontör 10.000.000.
devamını gör...
benim gördüğüm sürekli şifresi olan ve gizli saklı kullanılan telefondur.
devamını gör...
eskiden orta malı misali hepimizin internet alışverişi için kullandığı telefon idi. zamanla şifrelendi korundu elimize verilmemeye başlandı. şüpheleniyorum sözlük.
devamını gör...
havalı, face ıd ile açılan, daima sessizde duran bir telefonu var evimizin babasının. şimdiye dek hiç merak etmedim, bir kez bile karıştırmam çünkü herkes kendinden sorumludur.
benim telefonumun şifresi yok, sürekli de ortadadır üstelik yükses sesle çalar. sadece tarzlarımız farklı diyor ve geçiyorum.
devamını gör...
şu an kullandığı telefonu mübalağa etmeden tasvir ediyorum:

arka planda açık 17 uygulama, chrome'da açık 28 sekme, ağzına kadar dolu rehber, "oğlum bu yavaşladı sanki..." şikayeti ve nedeninin 1.283 tane whatsapp'tan gelen cuma tebrikli fotoğrafın, telefon hafızasını tamamen doldurması, yetmeyip aşması, telefonun warning warning diye alarm vermesi...

lakin bir yerde haklıymış, telefon artık pert olmuş, ta 6-7 sene önce almıştık doğal ve klasik giriş seviyesi baba telefonu bir samsunk idi. telefonda bir şeye basıyorsun 13 saniye sonra algılıyor.

"bu ne böyle?" dedim, "he biraz yavaşladı, acaba hafızasını mı silsek?", "biraz mı?... tamam idare et bir kaç gün."

a12 sipariş ettim bir tane. babam için dünyanın en iyi telefonu olacaktır lakin birkaç güne beni bekleyen 76 tane soru, onca aktarım, birçok ayar ve alışma süreci memnuniyetsizlikleri ufukta görüldü.

kendi kendime saplamada üstüme yoktur.
devamını gör...
keşke bu başlığa tıklayınca yazılar 50 punto olsa
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"baba telefonu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim