bilgi paylaştıkça çoğalır.

wiztree disk analizi programıdır. hangi klasör ya da hangi uzantılı uygulama diskte toplam ne kadar yer kaplıyor gibi bilgileri edinmenizi sağlar. (windows)

everything bilgisayarda aradığınız her dosyayı kısa sürede bulmanızı sağlar. (windows)

processexplorer bilgisayarınızda çalışan process'leri detaylı şekilde görebilmenizi, hatta online virüs taramasından geçirmenizi sağlar. (windows)

rednotebook bilgisayarda günlük yazmanızı sağlayar. organizasyonu ve arayüzü açısından çok kullanışlıdır. (windows,linux,macos)

calibre çok başarılı bir e-kitap yönetim uygulamasıdır. e-kitapları düzenlemenizi, organize etmenizi, okumanızı ve ayrıca internetten e-kitap arayıp indirmenizi sağlar. (windows, macos, linux)
devamını gör...
birisi buraya whatsapp yazarsa kendimi çeker vururum.
devamını gör...
hacker yazarlarımız için güzel başlık.
"kanka yükle bu programı bak pc'in var ya uçacak uçacak"
3 dk sonra.
"ana! la bilgisayar göçtü"
devamını gör...
bitwarden sürekli şifrelerinizi unutuyor ya da kaybediyorsanız sizin adınıza hem şifre üretebilen hem de saklayabilen kullanışlı şifre yönetici programı.
devamını gör...
beyond compare karşılaştırma uygulaması.. iki metni karşılaştırmanız gerekiyorsa, ekran ikiye bölünmüş şekilde iki metni yan yana görebileceğiniz, aralarındaki farklılıkları gösteren bir uygulama. belki normalde saatlerinizi alacak karşılaştırma işini 15-20 dk gibi bir sürede çözmenizi sağlıyor.
devamını gör...
notification history

bazen buglanıp silinen bildirimleri ya da yanlışlıkla sildiğiniz bildirimleri görmenizi sağlayan ama asıl önemli özelliği whatsapptan gelen mesaj sırasında eğer internetiniz açıksa yani mesaj size ulaşmışsa ama siz bakamadan mesajı atan sildiyse onu bu uygulama sayesinde görebiliyorsunuz. sadece mesajın ne zaman geldiğini bilip uygulamadan bulmanız yeterli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"az kişinin bildiği muhteşem uygulamalar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim