herkesin bir köşede severek oynadığı ve kimsenin bilmediği bir sevdiceği vardır benim için bu gangland.

sözlükte muhtemelen daha önce kimsenin oynamadığı gangland'den bahsedecek olursak oyun hem tekli hem de çoklu bir şekilde oynanabilen stratejimsi bir mafya oyunu. oyunda mekanları haraca bağlayabilir farklı özellikteki adamları kiralayıp rakip çetelerle savaşabilir. evlenir çocuk sahibi olabilir onları büyüterek farklı özelliklere sahip birer çete üyesi yapabilirsiniz. ben uzun yıllar önce bu oyuna saatlerini gömmüş biri olarak tavsiye ederim.

devamını gör...
(bkz: survive on raft) derim. oldukça güzel bir oyundur.
devamını gör...
herkes wolfenstein return to castle'i az çok bilir. ama yeni oyunlarını neredeyse kimse bilmiyor. oysa öyle harika oyunları var ki. tüm seriyi oynadım ve hem hikaye hem grafikler hem olaylar bakımından aşık olduğum seridir. (youngblood serisi hariç. vasattır. wolfenstein'ın adına leke sürer zannımca.)
devamını gör...
hayallerim.
çok az kadın biliyor bu oyunu.
ama hepsi çok iyi oynuyor.
devamını gör...
avrat hasan.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

(kaynak: umut sarıkaya)

not: görseli büyütün.
devamını gör...
squid game idi. bebeykene mahallede oynar idik. popüler kültür kurbanı oldu.
devamını gör...
turist isminde bir oyun oynardık. tebeşirle düz bir zemine (kaldırım olabilir) kare çizilir, karenin içine çarpı ve çarpının tam ortasından geçecek şekilde enine bir çizgi daha çizilir. rakip oyuncu ve senin 3 er tane taşın olur.
oyunun amacı, rakibinden önce 3 taşını dikey, yatay veya çapraz bir sıra haline getirebilmek. başlama sırasını taş, kağıt, makas oyunuyla belirlersin. her yaptığın set 1 puan ve 10 olan kazanır. kaybeden kişi kazanan kişiye değerli bir şey vermek (çocukken en değer verdiğimiz şeyler taso, bilye, çizgi roman vb.) veya abur cubur ısmarlamak zorunda.
he bu arada dikey, yatay veya çapraz dizipte kazandığın oyun sonunda turist diye bağırırsın. oyunun adı buradan gelir.
güzel günlerdi...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"az bilinen güzel oyunlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim