hayatta neler yaptım, nerelere geldim, neler boşa gitti diye düşünürken yapılan şeydir.
bugün uyandım. oturdum aynanın karşısında; saçımdaki hangi beyaz hangi acıdan kalma, bu göz altı torbaları hangi gözyaşının eseri, bu kırışıklıklar hangi yaşanmışlıklarla dolu uzun uzun düşündüm. biraz acı verici bir eylem olduğunu farkettim.
devamını gör...
ben sadece incelemiyorum, uzun uzun konuşup kendimle dertleşiyorum. bana en iyi ben iyi gelirim.
devamını gör...
(bkz: aslan burcu)
devamını gör...
ağlarken ve sonrası fazlasıyla yapıyorum. karşılıklı bakış, içten konuşma. yüzünün, gözünün şişliğini incelemek. her şeyi sorgulamak. kendine yabancı kalmak.
devamını gör...
dev aynasında değil, boy aynasında yapılması gereken eylem. öbür türlü ego patlamasına sebep verebiliyor zira.
devamını gör...
“yakıyorsun be” diyip kendimizi mutlu ettiğimiz durum
devamını gör...
vazgeçemediğim eylem. ağladıktan sonra aynanın karşısına geçip yapılır çoğu zaman. kendinizi sevmenizi sağlar, çünkü ne kadar aynadakine maruz kalırsanız, o kadar alışırsınız.
devamını gör...
temaşa-i sanat. sanatı izlemek, seyretmek belki tefekkür etmek.
devamını gör...
bu yaşta aynaya kırışıklığım çıkmış mı diye bakıyorum çünkü fark etmeden sürekli çatık kaşla gezmeye başlamışım.
teşekkürler türkiye
devamını gör...
çok ilginç ama bir süre sonra karşımdaki yansıma yabancı gibi geliyor. ve bedenimin içindeki ruhu hissediyorum. aslolanın o olgunu fark ettiğimde ürperiyorum
devamını gör...
şizofreni belirtisi gösteren kişilerin yaptığıdır.
devamını gör...
ne kadar uzun bakarsan o kadar kendine yabancılaştığın, kendine üçüncü şahıs kaldığın ve kendinden soyutlandığın olgudur. kusurlarına bakarsın, güzelliklerini ölçersin. seni sen yapan detaylarda gezinir, kendini tanımaya çalışırsın. ve kendini tanımaya çalıştıkça, kendinden ne kadar uzaklaştığını fark edersin. onlarca, yüzlerce söz verdiğin o küçük çocuğa karşı suçlu hisseder, özür dilemek istersin fakat dilin varmaz. aynadan kaçmak yani kendinden kaçmak istersin, kaçsan da yansımanın orada suçlayıcı bakışlarla seni izleyeceğini bilen mahcubiyetle yeniden bakarsın. sonra bir şey dikkatini dağıtır gidersin. muhtemelen uzuuun bir süre kendine yabancılaşacak ve bu anı belki de unutacaksın. ama merak etme, bir gün yine kendinle baş başa kalacak ve aynada hesaplaşacaksın.
devamını gör...
uzun ve çetin geçen gözlemlerime dayanarak derim ki; genellikle ve hatta sadece kadınlarca gerçekleştirilen eylemdir.
devamını gör...
makyaj aynasında kendi yüzüne bakmak gereksiz bir içe dönüş yaşatıp bunaltırken, boy aynasında kendini izlemek/incelemek daha iç açıcı bir ruha kavuşturur ki, çoğu kadının yapmayı sevdiği eylemdir.
devamını gör...
yok o kadar kendimi saygımı yitirmedim daha. işkenceye ne gerek var.
devamını gör...
entry'den anladığım kadarıyla aynalara küsmeyen tek burcun aslan olduğunu öğrenmiş oldum kalan 11 burç mensuplarının acilen aynalarla barışmasını tavsiye ediyorum.

ne lan aslan naptık lan size , bıktırdınız gerçekten.

konuya gelicek olursak her seferinde kilo alınmış bir yüz/vücut , düzenli çıkmaya inat eden sakallar saçlar, uykusuzluktan yorgunluktan yorulmuş gözler
devamını gör...
zaman zaman korkutabilir. çok uzun süre bakılmamalıdır.
devamını gör...
maşallah kız sana diyip poponun yansımasına minik bir şaplak atmak.
devamını gör...
acemilikte, bölük komutanının odasının dışında duvarda bir boy aynası vardı. bir keresinde aynı başlıkta belirtildiği gibi uzun uzun baktım kendime. 10 dk sonra falan 2 kişi koluma girdi ve rdm'ye gitmiştik. daha da yapmadım.
devamını gör...
ucuz yollu, tek kişilik klip çekimidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aynada kendini uzun uzun incelemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim