#ödüllü filmler
komedi / aile / yerli
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

senaristliğini ve yönetmenliğini sermiyan midyat'ın yaptığı film. oyuncular arasında polis akademisinden steve guttenberg* de yer almaktadır.
ibrahim ve jessica' nın aşkının yanısıra resmiyette bulunmayan köylerini (bkz: tinne) kayıt altına aldırmaya uğraşan insanların hikayesi anlatılır.
ukdeyi bırakan: son samuray
devamını gör...
ay lav yu tu diye ikincisinin de çıktığı güzel bir seri filmi.
tu iki demek ve aynı zamanda da sen demektir kürtçe de güzel bir ikinci film ismi. yaratıcı yani.
devamını gör...
oyuncu listesinde sermiyan midyat, steve guttenberg, josh folan, ayça damgacı, katie gill, fadik sevin atasoy, ayşenil şamlıoğlu, meray ülgen, mariel hemingway, cengiz bozkurt, nikki leigh, nihal yalçın, natalie burn, hakan karsak, nazlı tosunoğlu, gizem karaca, kevork malikyan, bora akkaş ve erdoğan tuncel gibi oyuncuların olduğu 2010 yapımı komedi türündeki bu filmin yönetmenliğini ise sermiyan midyat yapmıştır.

çok fazla kuytuda kalmış bir köyde kimsenin görmediği ve bilmediği insanlardan biri olan ibrahim okumak için bir papazın nüfusuna geçer ve okul bittiğinde ise köye amerikalı sevgili ile gelir. insanların yeni bir insana nasıl davrandığı üzerinden oldukça komik olaylar çıkartan film olaya kızın ailesinin de girmesi ile ortalık iyi karışır. iki farklı dili konuşan insanlar başlarda anlaşmakta zorlansalar da daha sonra bir şekilde anlaşırlar ve bu iki insanın düğününü yapmak için girilen çabaları gösteren filmimizin sonunda herkesin kayda geçmesi ile ve düğünün bir türlü başlayamaması sebebi ile akıllarda kalıyor. uzun yıllar kendi seslerini duyurmaya çalışan bu insanların ibrahim sayesinde bir şekilde seslerini duyurmaları sonrası çok mutlu olurlar. buradan bakınca aslında insanların ne kadar da basit şeylerle mutlu olabileceğini görüyoruz ama sahip olduklarımız mutluluk sebebimiz olamaz neden çünkü onlar zaten bizim ama ya elimizden alınsalar. işte o zaman değerlerini belki anlarız. neyse zaten filmi çoğu insan izlemiştir.

herkesin izlediğini düşündüğüm filmlerden eğer ön yargılı değillerse tabii çünkü bu filmi izlememek için ya hiç film izlemeyen biri olmak lazım ya da ön yargılı olmak lazım daha da kötüsü var bu film çekilmeden önce ölmek onu saymıyorum. neyse iyi seyirler izlemeyen varsa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ay lav yu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim