en gereksiz seks türü. direkt hayvansı hislerin basitçe tatmini.
devamını gör...
iki bireyin birbirini cinsel açıdan tatmin etmesidir.

(bkz: fuck buddy)
devamını gör...
aşka ne anlam yüklediğine bağlıdır. tabii hayvanlığa da...

hayvanlık insan doğasının "öz" ü ise -ki öyle- zaten seksi temelinde ihtiyacı için yapmaktadır. gayet doğal ve masum bir eylemdir.

aşk, eğer bir insana duyduğun arzu ve kafaca uyuşmaksa, ama illa ki sadakat ve bağlılık içeren hani o toplumun "seviyeli, ciddi" dediği ilişkiyi yaşamak istemiyorsan, seks gayet keyifli olabilir.

seks prangalar takıla takıla öldürülür, insan tarafından…
devamını gör...
parasıyla yapılınca adı fuhuş, parasız yapılınca serbest ilişki olan seks türü.
devamını gör...
birlikte uyumamaktır.
devamını gör...
içgüdüsel olay. doğaldır.
devamını gör...
seks ve aşk kavramları pratikte o kadar çok birbiriyle ilişkilendiriliyor ki biri olmazsa diğeri de olamazmış gibi. seks apayrı bir ihtiyaç, eylem, durum iken aşk apayrı bir hissiyat, duygu durumdur. aşık olmadığınız biriyle seks yaptığınızda da orgazm olur, boşalırsınız.

bazı insanlar birbirlerini aşık olmadan arzular. buna dışarıdakiler tutku diyebilir, hayvanlık diyebilir, ihtiyaç diyebilir, iğrenç diyebilir. sonuçta buna yalnızca bunu yaşayan kişiler sahiptir.

üstelik aşk sanıldığı kadar basit, şak diye oluverelim denildiğinde olan bir şey değildir benim nazarımda. bence bir insan hayatında ya bir kez aşık olur ya hiç olmaz. geri kalan birliktelikler çeşitli duyguların bir araya gelmesiyle yürür gider. salt aşk değil.

ee bu durumda aşk zaten çok zor rastlanılan bir şeyken seks yapabilmek için onu mu bekleyeceğiz yani nedir?

üstüne üstlük aşkı buldunuz diyelim. bakalım aşık olduğunuz kişi de size aşık mı? aşıksa bile seninle seks yapacak mı? noluyor yani.
devamını gör...
erkeklere dipnot geçmek istediğim başlık.
kadınlara giydirmek kolay, fakat sizin de bir kadından çok hoşlandığınızda one night stand'in ardından evine git denildiğinde zırlamışlığı vakidir, siz de içinizdeki "kezban"la barışın bi zahmet.

-niye beraber uyumuyoruz, kötü müydü?
-yoo mis gibi geçti ama tek başıma uyumak istiyorum,
-gerçekten kötü giden ne vardı?
-yok valla bi sey mis gibiydi ama tek başıma uyumayı seviyorum ben
-peki (yavru köpek bakışı eşliğinde)

itiraf edin, o yukardaki gibi her kadın sizinle seviştikten sonra romantik romantik, benim sevgilim ol lütfen beklentisiyle davranmasaydı bu mesnetsiz özgüveninizi edinemeyecektiniz. yani o kadınlara sonsuz teşekkür borçlusunuz bu açıdan.

seks genellikle sadece sekstir ve bu onun kötü bir şey olduğu anlamına gelmez.

beklentisiz olun, olacak bir şey varsa zaten ardı gelir.
devamını gör...
kimine göre mekanik, kimine göre gayet şiirsel yaşanabilecek bir olaydır.

aşk olmadan seks yapmak için zaten öncelikle iki tarafın da çok iyi ten uyumuna sahip olması gerekir. buna sahip olunmayan her tür ilişki, isterse deliler gibi aşk olsun, seks olayı gittikçe tatsızlaşacak, mekanik hale gelecektir.

kimileri vardır "aşka aşık", kimileri vardır "sekse aşık" ...
devamını gör...
10.
hissizdir,duygusuzdur,oylesinedir.hayvani icgudulerin tatmininden otesine gitmez...arzu yok,tutku yok,guzel olan hic bir sey yok.dedim ya oylesine.
devamını gör...
11.
mekanik değil gayet doğaldır. insanın içgüdülerinde üremek var. aşk da bana kalırsa bunun bir sonucu. daha doğrusu çiftleşmeyi cazip kılmak için doğanın insana bir oyunu. bu nedenle seks aşktan bağımsızdır. aşk adı altında "neredesin, o kim, bu kim, anamı neden aramadın, dekolteni kapat" diyen bir hödükle sevişmektense olayı sadece içgüdüsel olarak yapan bir erkekle sevişmek her kadının yapması gerekendir. mart kedisi gibi sokaklarda adam ara demiyorum elbette. ama illa da "aşık olmadan sevişemem ıyh" deme. çünkü çok saçma.
devamını gör...
12.
hiçkimse bir eskorta veya genelevdeki kadına aşık olmamıştır. aşk gereklilik, seks ise ihtiyaçtır.

kendini tatmin ettikten sonra kiminle olduğunun önemi yoktur. aşık olduğun insanla birlikte olsan bile bu kendini tatmindir.

aşık insanın ilk önceliği değildir seks.
devamını gör...
13.
iş bittikten sonra unutulan zevki %50 yaşanindir çünkü aşkla tamamlarsin %100 ulaşırsın.
devamını gör...
14.
--! spoiler !--

olamaz
olamaz
olamaz
kessinlikle olamaz

--! spoiler !--
devamını gör...
15.
seks genel itibari ile bir ihtiyaçtır. bazen de bir arzuya dönüşür. aşk ise tamamen farklıdır. seks aşkı da doğurabilir. veyahut başka bir şeyden de doğabilir. aşk olduktan sonra da seks de devam edecektir. insan bütünüyle, her şeyiyle insandır. biri eksik kalırsa doyuma erişilemez. bu da mutluluğumuzu etkiler. burası çokomelli. mesela biriyle seks yaparsın, ihtiyacını görürsün, evet, lanet olası ihtiyacını, sonra yoluna devam edersin. ama o kişi gelip senin boynundan öpse veya saçlarını koklasa veyahut da sana güzel bir söz söylese etkilemezsin. hatta huzursuz olursun. çünkü boştur, sen sadece bedensel ihtiyacını gidermişsin. fakat bu sefer de ruhun aç. onu kim doyuracak peki. işte burada da aşk devreye girer. âşık olduğun kişi sana gelip yüzünü öpse, elinden tutup gezmeniz, beraber kitap okumanız, film izlemeniz, dertlerini dinlemeniz, kokusunu içine çekmeniz bir başkadır. işte bunlar da ruhumuzun ihtiyaçlarıdır. aşkla kalın, gerisi gelir zaten.
devamını gör...
aşk denilen şey cinselliğin romantize edilmiş halidir zaten. şahsi düşüncem önce sevişilmelidir. sonra olucaksa aşk da olur zaten ilgili kişiyle, hem de daha tutkulu olur. cinsel gerilimle salak saçma triplere girilmez. herkes olduğu gibi davranır, her iki taraf da yorulmaz.
devamını gör...
prezervatif şarttır.
devamını gör...
bazen ihtiyaç duyulandır. zaten ihtiyaç duyulmasa tek gecelik ilişki diye bir kavram da olmazdı. hayatta öylesi de denk gelir ve iki kişi de daha tatmin olmuş, daha güçlenmiş, aklındaki problemden uzaklaşmış vs. bir şekilde çıkar genellikle bu tarz ilişkilerden. böylesi bir durum bana göre sağlıklı ve yadırganmaması gereken bir şey gibi geliyor. tam aksine seks yapabilmek için aşık olmak gibi bir koşula sahip olsaydım muhtemelen ilber hoca gibi önüme gelene maşallah diyor yada üç günde bir farklı birine aşık olduğumu düşünüyor olurdum.
devamını gör...
seks ve aşk ayrı ihtiyaçlar. aynı anda olursa ayrı güzel ayrı ayrı olursa ayrı güzel olan durum.
devamını gör...
"hayvani ihtiyaçları karşılamak" mış. bak sen şu işe. ben insanım hayvan değilim demek istiyor alttan alta sanırım. sevgili insan seni bir hayvansın. eğer o hayvani ihtiyaç dediğin şey olmasa hareket etmezsin. açlık duymazsan yemek aramazsın. üremek ya da rahatlamak istemezsen partner aramazsın. aşk o kadar yüce bir şey ise, neden yönelimi de olan bir şey sordunuz mu hiç? madem o kadar yüce ulu, neden örneğin heteroseksüel bir kadın heteroseksüel bir erkeği istiyor da kadını istemiyor? neden erkek arkadaşlar? kadın olarak bir başka kadına aşık olamaz mısınız? madem aşk cinsellikten o kadar azade o kadar yüce bir şey...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aşk olmadan seks" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim