yanlış okuduğum bir başlık sonucu açmış olduğum başlık.
bildiğim kadarıyla şu anda aşı sıkıntısı yaşanıyor.
devamını gör...
(bkz: aşının olmaması)
devamını gör...
sıranın henüz öğrencilere gelmemesi ve ülkede yeterli aşı bulunmaması.
devamını gör...
yaşımız tutmadığı için olamıyoruz. bide yeteri kadar aşı olmadığı için.
devamını gör...
(bkz: covax) üyeliği için ödenek ayırmama ve bizzat bilerek ve isteyerek bu birliğe katılmama kararını alan, dünya üzerindeki sayılı ülkelerden biri olmak.
devamını gör...
65 yaşına girmeme 43 yıl var.
devamını gör...
öncelikle var olan sinovac aşısından bahsediyorsak gayet olmamak için birçok sebep var. öncelikle bu şirketin güven vermeyen bir geçmişi vardır. rüşvet gibi konularda gündeme gelmiş bir şirkettir. bunun yanı sıra bu aşının verileri paylaşılmıyor. yani diğer aşı firmaları verilerini, aşılarının etkinliklerini, hangi yaş gurubunda nasıl etkileri olduğunu, aşı yapanlarının kaçının korona virüsünden öldüğü gibi verileri paylaşırken (paylaşmak zorundalar!) bu firma paylaşmıyor. ve 3. faz çalışmaları da koruyuculuk anlamında çok iyi çıkmamıştır.
aşı gereklidir, elbette tarih bize yaşanan pandemi dönemlerinde her aşının iyi olamayabileceğini göstermiştir. ama ısrarla böylesine bir aşının kullanılmasına yönelik propagandaları da yerinde bulmamaktayım.
devamını gör...
canım öyle istiyor çünkü.
devamını gör...
aşı fobisi... inanilmayan ama lanet bir durum. (bkz: ben)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aşı olamama sebepleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim