hizmet vermek için para isteyen site. karşı taraf ile iletişim kurmak için 20 tl den fazla para yatıramam gerekiyor siteye. yani işe ihtiyacı olan birisi neden karşı tarafa teklif vermek için siteye para yatırması gerekiyor anlamadım. ben mi yanlış yapıyorum?ypksa site mi böyle anlamadım valla. bilgili birileri beni aydınlatabilir mi?
devamını gör...
gördüğüm tek avantajı sigortalı, belgeli, faturalı işler barındırması.
devamını gör...
bu tarzda site projesini ben düşünmüştüm. esnafları falan kendime bağlayacak evlere hizmet gitmesini sağlayacaktım. müşteri ile esnaf arasında aracı olacaktım. ben bu fikri bulduğumda 2015'ti ama adamlar 2011'de kurmuşlardı..
devamını gör...
insanlara teklif vermek için para ödemeniz çok saçma bir olay.bir komisyon kesilecekse hizmet veren değil alan taraftan talep edilmesi daha uygun olurdu bence.
devamını gör...
hizmet almak isteyenlerle o hizmeti vermek isteyenleri buluşturan site. sloganı da hizmet piş, ağzıma düş . benzer bir servis amazon'da da vardı.
devamını gör...
hizmet verenleri öpmeye niyetli hizmet sitesi.
birisi yaptıracağı bir iş için amcasının eniştesinden teklif ister. sonra bu beni göndikliyormu diye siteye ilan girer. ( bakın işi yaptırmaya niyeti yok sadece piyasa araştırması yapıyor) sen teklifini verirsin. teklifi verirken de nasıl hesaplanıldığı belli olmayan bir komisyon ödersin. sonra bu zeki vatandaş o işi amcasının eniştesine yaptırır. sende vermiş olduğun komisyonla kalırsın. hizmet almak isteyenler ile piyasa araştırması yapmak isteyenleri ayırt etmeyi öğrenmesi gereken site.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"armut.com" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim