her yıl dünyanın en değerli markaları listesini oluşturan brand finance, 2021 yılı verilerini açıkladı. yapılan açıklamalarda, özellikle de teknoloji tutkunlarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandığı duyuruldu. bunun nedeni ise abd merkezli teknoloji devi apple'ın 2016'dan sonra ilk kez zirveye yerleşmiş olmasıydı. şirket, yıllardır zirvede olan amazon'u geçmeyi nihayet başardı.

brand finance tarafından yapılan açıklamalara göre apple'ın marka değer, yüzde 87 artarak 263,4 milyar dolara yükseldi. bu yükseliş, amazon'un 254 milyar dolarlık değerini geride bırakılmasını sağladı. hal böyle olunca da apple, 2021 yılının en değerli markası haline geldi. apple'ı takip eden ilk dört şirket ise sırasıyla amazon, google, microsoft ve samsung oldu. ilk beş şirket arasında en az değerlenen ise, yüzde 1,4'lük yükseliş ile google oldu.


dünyanın en değerli ilk 10 markası:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kaynak:

www.webtekno.com/dunyanin-e...
devamını gör...
bu apple neye derman oluyor da böyle değerli oluyor anlamış değilim. fakirlikten olsa gerek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"apple'ın yeniden dünyanın en değerli markası olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim