zaten bilinen bir şeydi. sırtını dayadığı kişilerden güç alarak olay kapatılmak istendi ama neyse ki gerçekler gün yüzüne çıktı. aleyna çakır'ın otopsisinde teşhis edilen tırnak içi dna ve sperm'in ümitcan uygun'a ait olduğu tespit edildi.
buradan
devamını gör...
belki adalet bu kadar geç sağlanmasaydı zanlının bugün annesi yaşıyor olacaktı. annesi hakkında olan suçlamalar da incelenecek ve ailecek işledikleri suçların cezasını çekeceklerdi.
devamını gör...
ceza almayacaktır.
devamını gör...
halk tarafından bilinen bir gerçeğin devlet tarafından tespit edilmesidir.
devamını gör...
şaşırdık mı ,halk olarak biliyorduk kanıtlandı sadece. elini kolunu sallaya sallaya gezdi,hatta birtakım kadınlardan rağbet görmesi kanımı dondurmuştu.
devamını gör...
nedense aklıma cem garipoğlu geldi. sanki sonu bu cocuk gibi olacak hapiste öldü denip sonra yurtdışına çıkartılacakmış gibi geliyor. umarım hak ettiğini bulur.
devamını gör...
üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra verilecek hangi ceza insanlardaki adalet duygusunu tatmin etmeye yetebilecek ki ? tek isteğim bu vahşi yaratığın ömrünün sonuna kadar gün yüzünü görememesi.
devamını gör...
şaşırtmayandır. ama bu kadar sosyal medya baskısı olmasaydı ve bu şerefsiz*** kendisini dokunulmaz addedip, ulu orta bu kadar göze batan şeyler yapmasaydı, kimse dna örneği almak zorunda! kalmayacaktı. asıl sorun bu.
devamını gör...
hukukumuzda yer alan "suç ispatlanana kadar herkes masumdur" lafının uygulanmış hali. evet herkes biliyordu bu kadına tecavüz edip öldürenin bu eleman olduğunu. ama elde delil yoktu. delil de ortaya çıktığına göre artık damatlar koğuşunda yeri hazır bu sapık pisliğin.
devamını gör...
malumun ilanı olan olay. bu işin arkasından daha fazla pislik çıkacak gibi kokular geliyor ya hadi hayırlısı.
devamını gör...
cezaevinin iç adaletinin nasıl ve ne kadar hızlı işliyeceğine umarım hep beraber tanıklık edeceğiz. kralı olsa dokunulmaz değildir. kendisiyle ilgili duyacağımız en son haberi intihar etti olacak muhtemelen.
devamını gör...
dna ve sperm örnekleri ümitcan uyguna ait çıkmasaydı haber niteliği olabilirdi. bu durum malumun ilamıdır, köpek adamı ısırmıştır.
devamını gör...
az önce aynı başlığı açtım ben yapsam bazı modetörler hemen birleştirme yaparlardı şimdi tık yok.
devamını gör...
ümitcan uygun çıkıp ben öldürdüm dese yine de içeri alınmayacak gibime gelmeye başladı.
devamını gör...
adaletin yerini bulmasındaki sürecin bu kadar yavaş ilerlemesi bile bu suçları işlemeye meğilli şahıslara cesaret veriyor yahu uyanın artık. şu çocuk en önemli kanıtı bu durumun. ne yayınlar yaptı ordan burdan, tehditler bilmemneler..
nedir bütün oklar bu adamı gösteriyorken elini kolunu sallayarak dışarda dolaşmasının sırrı?
ve bu ülkede yıldırım hızıyla gerçekleşen tutuklamalar neden sadece düşünce suçlarına yönelik.. aman düşünmeyelim, muhalefet etmeyelim, hakkımızı aramayalım da cinayete kurban gitsek de olur mu?
devamını gör...
aleyna çakır'ın, ümitcan uygun'a saldırıp tecavüz ettiğinin ispatı.
devamını gör...
bundan şüphe duymadık ki zaten, hoş ben o adamın bir kadını öldürmüş olabileceğinden de hiç bi zaman şüphe duymadım, duymam da!
devamını gör...
münevver karabulut’un ve özgecan aslan’ın katillerinin sonu gibi bir sonla geçmişe gömülecek olay. ya gerçekten ölecek ya halkın gazı alınsın diye öldü denilecek vs.

işin tuhaf tarafı -başka bir detaydan ötürü yaşanan bir gecikme var ise lütfen bilen yazarlar düzeltsin- abisi o kadar böğürdü orada burada hereksi tehdit etti. bu katilin dna’sına bakmak yeni mi aklına gelmiş adaletin (?)
devamını gör...
ne kadar yaşanılası olmayan bir ülke olduğumuzu bir kez daha gözler önüne sermiştir. aleyna çakır öldürüleli aylar oldu fakat dna daha yeni alınıyor, bir de buna vesile olan olay da ümitcan'ın uyuşturucu kullanması ve bunu sosyal medyada göstermesi oluyor.
uyuşturucu kullanmasa dna'sını almayacak mıydınız? katiller dışarıda cirit atıyor yok böyle bir şey.
devamını gör...
kimse kusura bakmasın ama bu ülkede adalet zengine var... o ümitcan uygun dene şahsı araştırırsanız varlıklı bir aileden geldiğini fark edersiniz... muhtemelen devlet içinde tanıdıklarıda vardır... eğer gariban bir adam olsaydı yemin olsun ertesi gün içeri alırlardı... ama bu ülkede adalet ne acıdır ki sadece zenginlere mahsus...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aleyna çakır'ın tırnağından çıkan dna ve spermin ümitcan uygun'a ait olduğunun tespit edilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim