kurtlar vadisinde rus konseyinin silah baronu.pala ile kaburga dolması yedikleri sahne efsanedir.kendi yatağında akrep sokması sonucu hayatını kaybetmiştir.
devamını gör...
(bkz: kurtlar vadisi)'nin manevra kabiliyeti en yüksek babası, ağası.
devamını gör...
kurtlar vadisinin edebi yönünü de ortaya çıkarmış bir karakterdir. elbette ramiz karaeski gibi şiir okuyan bir tip değildi ama ölümü ile bize akrep ve kurbağa hikayesini uygulamalı göstermiştir.

elbette sanatsal boyutun en güzel kısmını akrep namlı birini akrep ile ( hafif makineli tabanca olan değil bildiğimiz hayvan akrep) öldürme zarafetiyle tilki andrei katmıştır.

şimdi dikkatimi çekti de dizide lakaplar hep hayvanlardan seçilmiş. aslan akbey (abbas ustaoğlu), doğu bey’in sağ kolu esat (arapça aslan der deli hikmet) , tilki andrei, akrep bekir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"akrep bekir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim