aramızdaki mit ajanlarının başka bir kanal üzerinden haberleşmesine neden olan durum.
devamını gör...
arkadaşlar beni korkutan bir durum admin mark'ın adamı çıkarsa verilerimizi emcükler.
devamını gör...
yeni bir troll doğuyor.
devamını gör...
arkadaşlar, admin her şeyi görebilir.
ama ben zannetmiyorum ki böyle bir çaba sarf etsin.
ayrıca kimseyi mesajı nedeniyle eleştiremezsiniz.
devamını gör...
görüyor ve hatta hoşuna gitmeyen mesajlar olursa, ilgili yazarı kafa sözlük konseyi' ne bildirerek infaz emrini veriyor.
devamını gör...
isterlerse okuyabilirler. okumuyoruz diyorlar ama hukuki bir durum olursa o başka diye de not düşüyorlar:
hukuki bir gerekçe olmadığı sürece mesajların okunması ya da paylaşılması hiçbir şekilde söz konusu değil.
adı üstünde özel mesaj. özel yani.
devamını gör...
yazarların, "yoldaş okusun canı sağolsun" demesinin nedeni, yoldaş’ın kurduğu ve bize meme kazandırdığı bu sözlükte, bu mesajları, çok özel durumlar hariç ifşa etmeyeceğine dair duyulan kuvvetli inançtır.
öyle olsa bile yapmaz, halden anlar, meme neticede.

bazen bir siteye üye olmaktan bile kıllanırsın. mail adresinin, ip adresinin bilinmesi bile huzursuz eder seni. çok tırt bir forumdur, ya da iğrenç bir satış sitesidir falan.

böyle yerlerde, büyük sitelerde, teknik olarak okunma imkanının olduğu bilinmesine rağmen bu tip kaygıların olması çok abartı. gereksizce linç başlatılmak istenen abartı iddia. yoldaşımın kimsenin memesinde gözü yok tamam mı!!1!!
devamını gör...
"eyvah eyvah athenacığım beni tapınağa meşale yapacak desenize ifşalandık". yakma bizi yönetim aramızda dediğim başlık.
devamını gör...
benimkini okuyorlarsa yüzlerini buruşturup "allah belanı versin hayvan, piiii" diye yorum yapmıyorlarsa n'olayım dediğim başlık, oy başlık, canım gülüm başlık.
devamını gör...
aşna fişne yapılmadığı için okumalarında sakınca yoktur. okuyabilirler hatta ve hatta "neden x kişisine böyle dediniz" tarzında mesaj da gönderebilirler.
devamını gör...
okusunlar, hayır kaçakçılık yapıyorsunuz da buradan mı iletişim sağlıyorsunuz anlamadım. işin şakası bir yana okumaları hoş olmaz ama bence okuyabilme ihtimalleri mümkün dediğim başlıktır.
devamını gör...
script özel bir script. php ile yapılacaklar, hayal gücüne kalıyor bu durumda. hadi bir php dosyası yazıp çalıştırmayı geçtim, database var .

şifreler, md5 veya başka bir algoritmayla kriptleniyordur güvenlik için. kalan her şey oradadır. phpmyadmin mi kullanıyor artık neyse, girip oradan bakar yetkili çok arzu ediyorsa.

ya da bir eklenti yazar, senin şifreni değiştirir. hesabına girer. ya da şunu bunu yapar.
her sitede buna benzer bir risk olur. ister sözlük, ister forum, facebook, instagram vs.

geldik işin etik kısmına. kafa kurumsal olmuş. yoldaş böyle bir yetkiyi, moderatorlere vermez. mod dediğin, bir kaç anlaşmazlıkta yolları ayırabileceği biri. ilerisi için bu riski hiçbir site sahibi almaz.

teknik olarak mümkün bir olayı, gizliden ve zorla yapıyorlarmış gibi lanse etmek tamamen solculuk.

fikri kabul görmeyince de, "yönetime yavşıyollaa". ya bi gidin.

buradan istese her ay onbinler kazanabilecek, tamamen kurumsal olma yolunda lerleyen bir yerin sahibi gelip, "ahmet senin mesajlara baktım yenge de erik gibiymiş" diye kendini mi bitirecek.

çok derdi olan, aşırı özel yazışmalarını mail ile yapsın. telefonla konuşsun. nedir yani.

"hayyydi arkadaşlarrrrr. kapatalım hesabımızı çünkü okuyollaaa. özel hayata saygııı"

off. çok pis bir solculuk bu. ıyyy tüylerim diken diken.
devamını gör...
yönetici napsın sizin b.klu mesajlarınızı.
devamını gör...
biz de onlarınkini okuyabiliyoruz. yoldaş karma puanlarıyla uganda'ya kaçacakmış miş muş müş. afrika halklarıyla dostluk, kardeşlik temalı bir konferans verecekmiş.

saçma saçma konuşmayın lütfen.
devamını gör...
sözlüğün bir kurucusu var. sözlüğün bir yazılımcısı var.

kurucuyu biliyorsunuz. yoldaş. adam gelen gidenle, sorun şikayet yenilik etkinlikle uğraşmaktan vakit kalırsa ancak uyuyabiliyor. kendisi ilk tanıdığımda yaşam enerjisi vardı gözleri parlıyordu diyebilirim. son gördüğümde kendisinin gözaltları çökmüştü.

yazılımcıya gelelim. dün teknik bir aksaklığı gidermesini rica ettim. etti. allah razı olsun. fakat o an ilgilenmesi gereken sevimli bir bıcırık hanım vardı. bu sadece bir örnek...

şimdi bu kadar yoğunluk içinde keyfe keder kimse açıp da onlarrrca uğraş sonunda böyle bir şey yapmaz. hele az mantık hele biraz düşünce, fikir...
devamını gör...
son derece gülerek baktığım, paranoya dip dip yapmış, aslı astarı olmayan düşünce. işi gücü yok insanların tabii değil mi? bunu düşünenlerin büyük resim algılayıcı detektörlerini kapamaları tavsiye edilir.
devamını gör...
(bkz: kafa sözlük büyük resim kursu)
devamını gör...
ihtimal dahilinde olduğunu düşünüyor ve bunun olmasını istemiyorsan kapatırsın mesaj alımını, ne alırsın ne verirsin kafan rahat olur.

yok çok umrunda değilse fanteziye, coşmalara devam. *

(bkz: you are being watched)
devamını gör...
sadece mesajları okumak için mod olabilirim. abdul ne yapıyorsun dediklerinde ya baksana şu yazar tanımlarda g*t diyor hep diye konuyu değiştiririm. onlar oraya odaklanmışken müthiş yanık mesajlara paralel hat çekerim, yaparım bunu.

3. kişi olurum belki. bazen aralara girer 'o pozisyon sıkıntı yalnız' der taciz de ederim. salondan yatak odasındaki telefonu dinleyen baba kıvamına gelirim hafız. kimse yoh moh demesin.

şikayet eden olursa da çeşitli bahanelerle altlarından girer üstünden çıkarım. müthiş olay ya.
devamını gör...
yöneticiden kast edileni hükümet sandım bir an. sıradan bir türk gencinin algıda seçiciliği
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yöneticilerin özel mesajlarımızı okuyabiliyor olmaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim