yine enteresan bir olay, yine adana. zabıtaların olayın peşine düşmesi ise çok ayrı bir komedi.


zabıta gizemli yumurtaların peşinde: "15 gündür yumurta yağıyor"

adana'nın kozan ilçesinde, yaklaşık 15 gündür havadan yumurta yağdığı iddia edilen sokakta zabıta ekipleri inceleme yaptı.

arslanpaşa mahallesi aşağı çarşı sokak'ta ciğerci fuat dokuzcu ve esnaf durmuş yılmaz'ın, 15 gündür dükkanlarının yakınına düşen yumurtaların gizeminin çözülmesi için yardım istemesinin ardından kozan belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti.

zabıta ekiplerinin görüştüğü esnaf fuat dokuzcu, “15 gün içerinde günlük 6-7 yumurta düşüyor. dün ben yumurta büyüklüğünü göstermek istedim. bunun için elime yumurta aldım hatta. düşen sağlam yumurta yok. yere düşen camlarımıza düşen yumurtaların hepsi kırılıyor. insanlar yanlış anlamasın düşen sağlam yumurta yok. biz araştırdık bulamadık. gündüz de oluyor akşam da oluyor. akşam 19.00 gibi oluyor, dükkanlar boş o saatte kapalı kimse olmuyor. 15 günden beri düşen yumurta tavuk yumurtasına benziyor” dedi.

çatıda yumurta kabukları bulundu
kozan belediyesi zabıta müdürü osman taş ve ekibi çevredeki iş yerlerinin çatılarına ve balkonlarına çıkarak yumurtanın düşebileceği ve atılma ihtimali olan alanlarda inceleme yaptı. çatıda da yumurta kabukları tespit eden ekipler iş yeri sahibi fuat dokuzcu’ya yağmur nedeniyle doğru sonuç alınamayacağını, yumurta düşünce zabıta ekiplerine haber vermesini ve inceleme için ilçe tarım ve orman müdürlüğünden ekiplerle gelip inceleme yapacaklarını söyledi.

sokaktaki esnaf, bu olayın aydınlatılmasını istediklerini belirterek, “50 yıldır esnafız böyle bir şey yaşamadık hiç. merak eden geliyor. ama sadece yumurtaya değil tarihimizi görmeye, ciğer yemeye de gelsinler” dedi.

iş yeri önüne dün akşam da yumurta düştüğünü belirten esnaf, haberin ardından çok sayıda kişinin yumurtayı merak ettiği için geldiğini söyledi.


link
devamını gör...
çok sayıda kişi yumurtayı mı merak etmiş? hiç mi kafa yok bunlarda nesini merak etmiş, bildiğin yumurta işte. nedense de sadece o sokağa yağıyor muntazaman. birileri ya fena dalga geçiyor ya da birileriyle sorunu var bunların o birileri de kıllığına sallıyor yumurtaları. gökten ne yumurta yağacak?
devamını gör...
kargalar bir yerde yumurta bulmuşlarsa (balkonda, damda vs. ) o yumurtaları kaçırıyorlar, böyle bir şey olmuştur muhtemelen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"adana'da 15 gündür yumurta yağıyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim