adalet bu durumdan memnunmu acaba yok efendım ya suçlu değilse yok suç işlenmemiş sadece eylemde kalmış diyerek herkesi bırakıyorlar sonra bu suçları kim işliyor diyorlar bakarmısın duruma..
antalya'da eski sevgilisi fatma y.'nin (28) park halindeki otomobilini ateşe vererek yaktığı iddiasıyla tutuklanan ve ilk duruşmada tahliye edilen a.h.y.'nin (42), olayın ardından polislere söylediği “fatma'nın ölümü temiz olmayacak. yazık etti kendine" şeklindeki sözlerinin tutanak altına alındığı ortaya çıktı.
devamını gör...
tam tersi durum olan cezaların ağırlığı yüzünden insanların suç işlemekten çekinmesi ise caydırıcılık politikasıdır. bunu yapmak gerekirken şüpheden sanık yararlanır ilkesine dayanılarak serbest bırakılan suçlular diğerlerini cesaretlendirebilmektedir ne yazık ki.
devamını gör...
adaletmi! bırakıyor? benim bırakmadığım kesin ama.
devamını gör...
ara sıra olmak üzere ceza işleriyle de uğraşan çok da deneyimli olmayan bir avukat olarak diyebilirim ki, bunun temel sebebi seçimler için yapılan infaz düzenlemeleri. cinsel veya terör mahiyetli suç olmadıkça 4 yılın altında cezası olan herhangi bir suçtan kapalı cezaevine girmek çok zor. yatarı yok suçların. bunun ikincil sebebi de cezaevi kapasitelerinin çok yetersiz oluşu suçlu sayısına oranla. en az 2-3 milyon daha cezaevi kapasitesi lazım gibi ceza alanı hapse atmak için. ülkedeki suç ortalamasının bu kadar yükselmesi de ayrıca ironik. hagbsi olmayan adam yok neredeyse
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"adalet bırakıyor suçlular cesaret buluyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim