gereksiz olmanın ötesinde yanlıştır. herkesin yüzüne ne olduğunu söyleyin. kendini bilmez şahıslara kim olduklarını net şekilde hatırlatın. bir şey olmaz korkmayın.
devamını gör...
ugrasmam bile sahsen. aaaynen derim. aaaynen cok doğru. aaaynen en doğrusu kim tabii ki sensin doğrucu adam. eveeet cok haklı. seni varoş seni. her halta da kulp bul. eevveet cok dogru. beyinsiz kral. pide kuyruğunda önüne geçilse yetmez şu tavırlarının karşılığı. evet evet haklısın.
devamını gör...
saygı hak edilen bir kavram olduğu için son derece yanlıştır.
çünkü dediğim gibi saygı hak edilir.
göte göt demek bazen en iyisidir.
çekinmeyin.
devamını gör...
yapmadığım bir alçalmadır. saygıyı hak etmeyene insan gibi yaklaşmam. yok olsa üzülürüm ama kendisine değil kan bağı olan ve adına üzülecek insanlara üzülürüm.
devamını gör...
çalışılan yerde zoraki gosterilendir. hak etmeyen çok insan var çok.
devamını gör...
cahille tartışmaya gerek yok kendini yer bitirirsin saygı duymayı haketmiyosa duymazssın kendini kasmaya gerek yok.
devamını gör...
sadece iş yerinde mecburiyetten olan bir durum. yoksa ite it yiğite yiğit gibi.
devamını gör...
dalkavukluktur. yapılacak bir şey yoktur.
devamını gör...
açıkça kendi benliğini yok saymaktır. hepimiz insanız. iş dışında kimse benim amirim değil. ben nasıl sıradan bir vatandaşsam onlar da öyle. sonuçta hepimiz bir anneden geldik ve 2 metrelik bir beze sarılıp gideceğiz. artistliğin gereği yok.
devamını gör...
burada yapmadığım, asla yapmam, hak etmiyorsa asla göstermeyin diyenlerin hepsi bir şekilde hayatının bir döneminde öyle birine o saygıyı göstermiştir. bu ya kişinin statüsü ya kişinin yaşı ya da konumundan kaynaklı olmuştur. kimse kimseyi kandırmasın. bu ülkede sırf ünüformadan dolayı şiddet ve hakaret yanlısı mesleklere az saygı duyulmuyor değil. ya da beş paralık adamlığı olmayan ama sermayenin pay sahiplerine duyulan saygı azımsanmıyacak kadar çoktur. yani arkadaşım her dönemde o saygıyı hak etmeyene o saygı duyulmuştur.
devamını gör...
kişinin kendi kalitesiyle ilgili olan durum.

ben kimseye karşı saygımı bozmam arkadaş! karşımdaki onu hak etmiyorsa onu zaten herkes görüp anlayacak kafaya sahip. ben ne diye onunla aynı seviyeye inip "bakın, aramızda fark yok aslında" diyeyim ki? kendi b*kunda boğulsun, bana ne!..
devamını gör...
herkese var oluşundan ötürü saygı göstermek zorundasınız. ancak bence başlıkta anlatılmak istenen gereğinden fazla hürmet edip el üstünde tutma durumu. onu kimseye yapma ya. incinirsin. herkesin yaşama, konuşma, kendini ifade etme, kendi hayatını idame etme hakkına saygı duy ve geç.
devamını gör...
karakterim de bir şeyler eksik olmasa burada ne işim var demektir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"açıkça hak etmeyen kişilere saygı göstermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim