#ödüllü filmler

öne çıkanlar | diğer yorumlar


aşk üzerine kısa bir film, yönetmenliğini krzysztof kieślowski'nin yaptığı ve başrollerde grażyna szapołowska ve olaf lubaszenko'nun yer aldığı polonya yapımı romantik drama filmi.


dikizici arkadaşın tacizci mi aşık mı yoksa her ikisi birden mi olduğunu tam anlayamadım ama kesinlikle güzel bi film. film abartısız kısa ve naif. filmsever arkadaşlara tavsiye ediyorum.
devamını gör...
dünyanın en zor isimlerinden birine sahip yönetmen krzysztof kieślowski'nin aşk üzerine çektiği büyük filmidir.

çünkü henüz masumiyet güçlüdür çünkü kalbini biri avucuna alıp sıkmamıştır ve kahramanımız sahiden sırılsıklam ve öyle böyle değil aşıktır. tüm varlığını eritip ardından bir süt şişesine koyup kadınının kapısına koymuştur.

en azından filmler var çekirdek var oturup izliyoruz çıt çıt ne alâ.
devamını gör...
kieślowski'nin dekalog serisinin altıncı bölümünün uzun halidir. vaktiniz varsa baştan izlemenizi öneririm, zaten kısa. serideki filmler konu olarak birbirlerine bağlı olmasa da ufak şeylerle bağlılar ve şahsen arka arkaya izlerken bu detayları fark etmek çok hoşuma gitmişti.

elimde olsa filmin adını a short film about why you should close your curtains olarak değiştirebilirdim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"a short film about love" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim