bugün şahsımın düşündüğü ve mantıklı bulduğu önerge üzerine açılmış başlık.*

mesela iki tane 400 entrysi olan yazarımız birleşecek, kitabını alacak. sonra da sırasıyla birbirlerine kargolayacaklar.
yazarın girdisi ortağından yüksekse yani birinin 500 diğerinin 300 ise, önce 500 girdisi olan yazarımız kitabı alacak, istediği yerleri kopardıktan ve karaladıktan sonra 300 tanım girmiş arkadaşa kargolayacak.

bu sayede kapitalist komünist benjamin'in insanlara köle gibi tanım girdirmesinin önüne geçilecek, halk kazanacak, sözlük kazanacak!

not: 1 tanım girmiş 800 kişi de dahil olabilir, tabii ki.
devamını gör...
kendilerine onerim sudur:

bir kiyak olarak kitabi kendi aralarinda paylasmak zorunda kalmasinlar diye direk banknotu tanim sayisi oraninda makasla kesip kendilerine postalayabiiriz.
devamını gör...
yoldaş bunu beğenmedi.*
devamını gör...
yoldaş bu başlığı görüp bir siz mi akıllısınız ulan deyip 1000 tanım olarak güncelleme yapacağı başlıktır.
devamını gör...
yoldaş kampanyayı kaldırdı. *

500 tanımım var bu arada, ilgililer portakal atabilir mesajcık kutucuğuma. *
devamını gör...
1.000 tane falan yazdım diye düşünürken 400 tanıma ulaşmışım henüz. banknotu tam ortadan bölmek isteyen ilgili teklifleri beklemekteyim.
devamını gör...
"maşallah yazarlarımızdan zeka fışkırıyor." dediğim durum.
devamını gör...
kurbana ortak arar gibi 800 tanıma ortak arayan yazarın, kurban payı dağıtılırken kavga çıkması sonucu hem kurban payından hem de ortaktan olması söz konusu olacaktır diyeceğim başlıktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"800 tanıma ortak arayan yazarlar veri tabanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim