an itibarıyla içinde bulunduğum durumdur. aslında bu sözlükte yazarlığa başlayalı epey olmasına rağmen 800 tanıma bu kadar yaklaşacağımı hiç düşünmezdim. şu ana kadar başka yazarların kitapları çoktan kapmış olmasını beklerdim. ama eğer yanlış hatırlamıyorsam, henüz kitap almamış 15-20 yazar için kontenjanlar hala duruyor. ancak, 800'üncü tanımımın öylesine bir tanım olmasını istemem. oldukça manidar bir şey olmalı bence.

o yüzden ben ne yazacağımı düşünürken, sizde bundan istifade 800 tanıma tabiri caizse "rushlayabilirsiniz". sırf siz kitap kazanın diye size muhtemelen bir gün daha vaktimi hediye ediyorum. ne kadar da iyi biriyim değil mi?
devamını gör...
saçma sapan visey
devamını gör...
o olayın kontejyanının çoktan dolduğunu bilmeyen yazar beyanı, veya ironi yapmakta. seni tanım ile döverim genç!
devamını gör...
aferin sana. şimdi herkes böyle başlık açsın. 1, 2, 3....99 az çok demeden yazalım arkadaşlar.
devamını gör...
bu tanımla birlikte benim de içinde bulunduğum durumdur. 799'cu tanımımı giriyorum şu an. ve nedense 800'cü tanımı gireceğimi düşündüğümde bi şey oluyor, bi tripler falan..ulan nedir bu 800 tanım takıntısı.. adamı psikopat eder bu takıntı..
devamını gör...
799 tanım yapan yazarın mutluluk sebebidir. darısı başımıza.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"800 tanıma 1 tanım uzakta olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim