öğrencilerle niye görüşeyim? öğrenciler bu işin içinde değil, bu işin içinde olan teröristler var şeklinde yaptığı açıklamadır.

buradan
devamını gör...
yaradılanı severiz yaradandan ötürü derken bir anda kendisini sevmeyen herkesi terörist ilan etmesi hiç şaşırtmadı doğrusu.birde abd'ye dokundurmuş,medeniyetin beşiği diye.türkiyede müslüman bir ülke ama neden yolsuzlukta hırsızlıkta birinci sırada onuda bi açıklasanız sayın cımhırbıskınım?
devamını gör...
ülkenin %49'nun terörist olabilme ihtimalini akıllara getirmektedir.
devamını gör...
şimdi bir dönem vardı açılım süreci diye. hani habur sınır kapılarından birileri geçmişti, oslo görüşmeleri olmuştu, hatta geçen sene osman öcalan tv lere hem de trt'ye çıkmıştı. cumhurbaşkanı olarak öğrencilerden çekinmekte ne bilim.
devamını gör...
terörist olarak nitelendirilmek artık çok kolay dedirten açıklama. temel haklarını kullanarak usturuplu bir şekilde kendini savunuyorsun ve ta daaa teröristsin
devamını gör...
le havle vela kuvvet ama artık zimhurbaşkanim, ötekileştirilmekten helak olduk.
devamını gör...
biz bu filmi defalarca izlediğimiz için şaşırtmayan söylemdir. nerede halkın hak mücadelesi olursa hak arayan kitlenin özgül ağırlığının yüzde birini bile oluşturamayacak ( kim tarafından gönderildikleri asla bilinmeyen ! ) marjinal bir grup olayları provoke eder. gezi'de de böyle olmadı mı ?
meşhur teoridir.
'' sabah işlenen cinayet günün sonunda kimin işine yarıyorsa katil o'dur. ''
devamını gör...
halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu

madde 216 (1) halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
devamını gör...
karşı gelen herkes terörist yani. itiraz eden, muhalif olanlarda öyle.

valla halk bunları yemiyor. oylar düştükçe, söylemlerin dozu artıyor. halk aç. işsiz. esnaf zor durumda, batıyor ve borç içinde.

o yüzden geçiniz. halkın gündemi ekonomi. isterse söylenen kişiler aynı anda; pkk, fetö, jpg, nato, hede hödö üyesi olsun. fanatik kitleniz dışında sallayan yok.
devamını gör...
terörist diyerek yaftalanan ve gözaltına alınan 44 öğrencinin tamamı serbest bırakılmış.
terörist idiler ise, neden serbest kaldılar?
terörist olmadıkları anlaşıldı ise,
onlara atılan bu leke şimdi nasıl temizlenecek,
o gençlerin, bu yaşananlardan sonra, bu devleti, bu milleti sevip, saygı göstermesini nasıl bekleyeceğiz?
yazık, bir ülkenin geleceği işte bu şekilde yok ediliyor denilesi durum.
devamını gör...
akpli olmayan herkes terörist olduğu için şaşırtmayan açıklamadır.
devamını gör...
gülenin etek dibinde yetişip, barzaniyle halay çeken adamın, kendisine oy vermeyenleri her zamanki terörist ilan ederek sorun çözüp konu kapattığı zibilyonuncu açıklama.
devamını gör...
(bkz: yahu mixerlik yapma be adam)
devamını gör...
halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten başka hiçbir faydası olmayan açıklamalara bir yenisini daha eklemiştir.
devamını gör...
başöğretmen ilan edilmiş bir şahıs tarafından yapılmış bölücü açıklama.
devamını gör...
çağan ırmak’ın ulak filminin finalinde, hümeyra’nın helak olmuş kavmine söylediği “bitmeyecek çileleri” repliği aklımda bir zamandır.
devamını gör...
daha üniversite diploması bile olmayan bir insanın türkiye derecesi yaparak boğaziçi üniversitesi'ne yerleşen öğrencileri terörist olarak nitelediği açıklamadır.

ha eğer ki üniversite diploması varsa göstersin.
devamını gör...
gözaltına alınanların içerisinden pkk, mlkp, devpar, thkpc, tkp/ml ve tkep/l gibi terör örgütleri ile marjinal gruplara üye olan isimlerin çıkması sebebiyle yerinde açıklamadır. insan gibi protesto yapıp cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyoruz diye baskı kursalardı ve cumhurbaşkanı ben görüşmem deseydi o zaman kazanan taraf boğaziçi olurdu. otursunlar şimdi k*çlarının üstüne. adam “yine” kazandı.
devamını gör...
bıktık artık senin şu dilinden ama ya. her farklı düşünceyi terörist ilan etmenden bıktık. fetö dedikleri teröristle sarmaş dolaştı hepsi zamanında, teröristin en büyüğü sizsiniz asıl. bu ülkeye en büyük zararı veren de sen ve çevrendeki yalakalarındır.

"hapse girmek için yapılması gerekenler" diye bir başlık vardı, alın beni içeri.
devamını gör...
sözde cumhurbaşkanı özde kabile başkanı erdoğan'ın katmerli skandallarından birisi daha. yıllar yılı, senden de bu çirkef üslubundan da bıktık artık. sen ve senin gibi islamofaşistlere inat, sonuna kadar boğaziçililerin yanındayız!.. aşağı bakmayacağız #direnboğaziçi
lise terk, sahte diplomalı bir külhanbeyinin türkiye'nin dereceyle girilen üniversitelerinden birisi olan boğaziçi'ne çamur atması olayı. (bkz: akp kapatılsın)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"8 ocak 2021 erdoğan'ın boğaziçi açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim