fenerin acısı büyük denizliden intikamını alacaktır.
devamını gör...
fenerbahçe'nin 3-1 kazanacağı maçtır.

iddia oynayacaklar 12 korner üst oynayabilir. büyük ihtimalle gelir.

edit: 12 korner üst gelmiştir.
devamını gör...
fenerbahçemizin alacağı maçtır. uzatmaya gerek yok.

ben ömür boyu ağırlaştırılmış fenerliyim. evet.
devamını gör...
normalde denizlinin büyük avantajı olacağı maçtır. ama normalde çünkü denizli camiası gerizekalıca bir hareket yaparak hatırla videosu paylaştılar. fenerbahçe rehavete kapılmadan motive olup koyup geçecektir. o videoyu futbolcular izleyip maça özel motive olmuşlardır. beraberlik koparma şansı hayli yüksek olan denizlispor maçı o twiti atar atmaz kaybetti aslında. yarın göreceğiz tabi tersi de olabilir ama zannetmiyorum.
devamını gör...
sabaha kadar oynansa berabere bitecek maçtır
devamını gör...
ferdi açısından önemli bir maç olucak. gerekli patlamayı yapıp sağ kanadı ya alır ya da bu sene de yedek kulübeye mahkum olur. pelkas mhy ferdi cisse li ileri hat bana çok yumuşak geldi. pelkas tek güvenilir isim diyebiliriz. diğerleri iyi maç da çıkarabilir kötü maç da güvenemiyoruz. umarım alanyanın puan kaybettiği galatasarayın 3 puan aldığı bu kritik haftada puan kaybetmeyiz. haydi sarı kanaryam üzme bizi.
not: yensende yenilsende hatta küme de düşsen ölümüne fenerliyiz. bazıları anlayamaz, 3 temmuzda yıkılmayan bu camiayı kimse yıkamaz!
devamını gör...
süprizlere çok gebe bir maç.

eğer azo kulübün başında olsaydı bu maçın bir hafta öncesinden itibaren tüm takımı çiğ et, şarap ve troll sütü ile besleyip intikam marşları söyletirdi.

tabi bizim şirin çocuk ali koç ne yapmıştır nereye varmak istemektedir bilemem. gene diyorum, 15 sene önceki fenerbahçe olsa 9-0 falan biter derdim şimdi diyemiyorum. çünkü ali koç.

aziz yıldırım'ın fenerbahçe'ye humeyni gibi döndüğü gün balkonda şampanya patlatacağım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 aralık 2020 denizlispor fenerbahçe maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim