helena rubinstein marka rimel, yves saint laurent marka ruj kullanan bir kızla, pazardan 2 liraya oje alan varoş kızın farkı yok erkekler için.

ben uzaktan kırmızı bir dudak görüyorum yahu, olay o. marka olan ruj kanserojen değilmiş, yok efendim acayip çevre dostuymuş, dudakları beslermiş, prestij meselesiymiş falan erkeklerin umrunda değil.

bizim gördüğümüz pembe oje hacılarım. renge odaklıyız. ya da bacakları parlatan herhangi bir spreye. ister bim'den alın ister gidip 700 tl bayılın. umrumda değil. renge odaklıyız biz, görselliğe tapıyoruz. tırnakları ya da kirpikleri besleyen marka kullanınca daha güzel öpüşmüyoruz.

o yüzleriniz daha hoş olmalı. bu da maalesef para ile değil, dna ile geliyor. gerçi bu devirde dna bile satılıyor ama neyse.

ten kokusu lazım, süper vücut lazım. bunlar hep genetik işler. bıktım. komple kız istiyoruz biz sevecen erkekler olarak.
devamını gör...
kaliteyi fiyatta aramamak lazım. ama erkekler beğensin diye de kullanmıyoruz bunu bi aşalım artık.
devamını gör...
o pahalı olanı boşu boşuna değildir, kaliteli markaların ürünleri min. 400-500 tl evet ama, görüntüsü belli ediyor farkını, birde 1000 tl lik ürünü, ambalajı açılmamış orjinal olarak, ikinci el bulup mesela 20 tl ye almak var, onun keyfi paha biçilmez..

ucuz olanla arasındaki fark da, kaymak la çökelek kadar bariz görülür..
zaten 20 tane de rujumuz da olsa hep aynı rengi kullanırız, o yüzden bir sürü ucuz ürün almaktansa, bir tane kaliteli ürün almak çok daha mantıklı..
devamını gör...
(bkz: sen istiyor ruj verecek 100 dolar daha)
devamını gör...
5 liraya değil ruj oje bile kalmadı ama.
devamını gör...
her ikisi de mide kaldıran bir iz bırakır kadeh çeperinde.
devamını gör...
ucuz etin yahnisi yenmez. ayrıca 5 liraya ruj yok.
devamını gör...
5 liralık ruj kullanan kadın ile öpüştüğünde zehirlenirsin büyük ihtimalle.
devamını gör...
5 liralık ruj soğuğu sıcağı görünce çatlama yapıyormuş
diğeri sıcaktan soğuğa geçmediğinden ördek totosu gibi dudaklarda çok sahici durabiliyormuş.
devamını gör...
200 liralık ruju sürdüğümde dağılmasıyla şoka girdiğim ve artık kesinlikle fiyatına göre bakmadığım kozmetik kıyaslaması.
ps**: gözlerim aşırı hassas olmasına rağmen rimelde de aynı durumu yaşadım ne yazık ki.
devamını gör...
bana göre öpüşürken tat farkı yoktur.
devamını gör...
muhtemel ''öyle dudağa böyle ruj'' karşılaştırması. çizgi şeklinde dudağınız varsa 1000 liralık ruja gerek yok diye düşünüyorum. sonuçta bir erkeğin rujdan anlamayacağı malumdur. ''aşkım rujun ne kadar güzel, 1000 liralık mı?'' diye soracak da değil. bazı erkeklerin makyajdan hazzetmediği de yapılan araştırmalara göre ortaya çıkmıştır. sağlık açısından da zannetmiyorum ki bu şey yararlı olsun. sadelik güzeldir, üstelik 0 tldir.
devamını gör...
çok fark var ya ben en fazla 100 tl veriyorum bir ruja oda bu sene almaya başladım daha önce bimden alıyordum . rujun en önemli makyaj malzemesi olduğunu pahalı bir ruj alınca anladım o yüzden iyi bir marka ve renkse değer :))
devamını gör...
şimdi 5 liralık kullanla da öpüştüm 1000 liralık kullananla da. bi farkı yok gençler he he he.
devamını gör...
önemli olan dudak ve sahibidir.
devamını gör...
erkek merkek beğendirmek falan neler saçmalanmış böyle.biz kadınlar önce kendimiz,daha sonra hemcinslerimiz için makyaj yaparız.erkeklere gelene kadar o kadar çok şey var ki.ayrıca karşımıza çıkan yüzünü yıkamaktan acizler için mi boyanacağız?peh sbksnsskns
devamını gör...
ruj nedir ya sürmeyin şunu. ben dudakların, tenin kendi tadını almak istiyorum ama ağzıma kimyasal geliyor ve bu beni çok üzüyor.
devamını gör...
durduğunuz yerde anlamazsınız farkı
devamını gör...
(bkz: cilt kanseri yapan kozmetik ürünleri)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"5 liralık ruj vs 1000 liralık ruj" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim