ağrı - iran arası güvenlik duvarı çalışmalarının bitmesi ile ilgili açıklama.



içişleri bakanı süleyman soylu, "bakanlığımızca yürütülen sınır fiziki güvenlik sistemleri kapsamında, ağrı-iran sınırımızda 81 kilometrelik güvenlik duvarı çalışması bugün tamamlandı" dedi.

buradan
devamını gör...
emekli abd başkanı trump'ın hayaliydi duvar yapmak.kime niyet kime kısmet.
devamını gör...
güzel gözüksün diye yapılan duvardır. onlarca video var afgan kardeşlerimiz kavimler göçü gibi geliyor oradan bir allahın kulu da aga bu ne demiyor.
devamını gör...
suriye sinirinda bu duvarin ustunden atlayanlar vardi. bu konuda olimpiyat duzenlense suriyeliler milli marslarini okuturlar
devamını gör...
adamlar sınırda dahi betona yatırım yapıyor.
devamını gör...
açılın askerliğimi o bölgede yaptım ben.

o yaşlarda bütün ülke sınırlarının tel örgüler ile ayrıldığını hayal ederdim. kilometrede bir dikilen hudut taşı denen minnak beton blokları görünce afallamıştım.

işin özü, öyle bölgeler var ki kaçakçılık, terörist veya mülteci geçişlerini bin askerle bile engelleyemezsiniz. duvar gereklidir efendim. giden bilir.
devamını gör...
fayda sağlayaağını düşünmüyorum. afganlar iranlılar ne yapar eder aşar o duvarları. resmen gelsinler diye teşvik ediyoruz. şu yapılan duvara bakar mısınız ya...
devamını gör...
bu duvarlar gelenler geri dönmesin diye sanırım
devamını gör...
duvar değildir o, duvar olsa giremezsin
devamını gör...
10.
zamanla faydasının olup olmadığını göreceğiz. devlet yapıyorsa bildiği vardır. hükümeti sevmiyor olabilirsiniz ama hükümetsel bir konu değil devletsel bir konudur.
devamını gör...
11.
beton dedin mi nevirleri dönüyor adamların.
devamını gör...
12.
ben bu kadar inşaat sevdalısı adamlar bu yaşıma kadar görmüş değilim
devamını gör...
13.
iranda ki afganlar istanbula dolmadan önce yapılsa daha bir anlamlı olurdu sanki.
devamını gör...
14.
trump konuşur, ak parti yapar
devamını gör...
15.
türkiye’nin güney ve doğu (iran) sınırına yüksek güvenlikli ve dünyanın en uzun türk seddini yapmak için ne yazık ki çok geç kaldık dediğim açıklamadır. trump bunu meksikalı göçünü engellemek için kendi ülkesi için isterken de ona hak vermiştim, bizim için de aynı şeyi şiddetle istiyorum. yanı başımızdaki “medenî” ülkeler kendi ülkelerine kaçan mültecileri çırılçıplak soyup dövüyorlar, yetmiyor botlarını batırıp öldürüyorlar. türkiye üzerinden geçiş yapan bu insanların avrupalılar tarafından ölümlerini engellemek için türk seddi şarttı.
devamını gör...
16.
inşaat ya resulullah
devamını gör...
17.
duvar içeridekileri için mi yoksa dışarıdakiler için mi yapıldı derin düşünceler uyandırıyor.
devamını gör...
18.
bu devirde uğraştığımız işlere bak. yok duvarı yaptık yapmasına da zaten iş işten geçmiş bu saatten sonra kimi dışarıda tutacak acaba o duvar
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"4 aralık 2020 bakan soylu açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim