bu ülkede olanları artık akıl almıyor adaletin artık evet ben yokum dediği memleket olduk.
duygu delen davası: mehmet kaplan, ev hapsi şartıyla tahliye edildi!

antep'te, 17 yaşıındaki duygu delen’in balkondan 'düşerek' hayatını kaybettiği olaya ilişkin tutuklanıp hakkında 'kasten öldürme', 'cinsel istismar', 'yağma' ve 'hakaret' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan mehmet kaplan, bugün görülen 4'üncü duruşmada 'ev hapsi şartıyla' tahliye edildi.

iha'nın aktardığına göre, şüpheli şekilde hayatını kaybeden duygu delen'in ölümüne ilişkin açılan davanın 4'üncü duruşması görüldü. gaziantep 10 ağır ceza mahkemesinde görülen duruşmada, mehmet kaplan katılırken, delen ailesi avukatları mehmet balcı ve ömer faruk akan, aile çalışma ve sosyal hizmetler il müdürlüğü adına av. şafak nur atmaca, tbb kadın hakları komisyonu adına av. meriç güzel, sanık avukatı enes akbulut duruşmada hazır bulundu. duruşmayı delen ailesi de takip etti.

buradan
devamını gör...
madalya takmayı unutmuşlar, hani nerede adalet ...
devamını gör...
acaba bu kızcağız kararı veren hâkim in kızı olsaydı yine aynı kararı verir miydi ?
insandan hakim savcı bile olsa biraz vicdan olacak her şey kitapta yazan değildir, bu katil zaten suç makinası. beddua edeceğim neyse allah'a havale ediyorum , bütün adaletsiz leri.
devamını gör...
ya sizin ben artık şerefinizin a.ko.im ya. sayenizde küfür etme ihtiyacı hissediyorum. bir insan küfür etmeye ihtiyaç duyar mı ya? sayenizde duyuyorum.
devamını gör...
ceza istemi yani kovuşturma sırasında, yargılama sürerken tutukluluk yerine güya uygulanabilecek tedbir.

ev hapsi kadar saçma bir şey olamaz. güya kopenhag kriteri diyerek bunu eklediler yasaya. sanki ben kopenhaglılarla yaşıyorum bu cinnet toplumunda! işin içine cinsiyet temelinde anayasaya aykırı ayrımcılığı eklediklerinde kimse ses etmedi. kadın lehine olunca konutta infaz! hükümlü kadınsa birçok suçta hüküm hapis cezasını ev hapsine çeviriyor çoğu mahkeme. 6 ayı geçmeyen tüm infazlarda böyle yapılıyor. öyle çocuğu olmasına da gerek yok: cinsiyeti yetiyor. konutta infaz

cinsiyetçi bir diğer teşebbüsleri şöyle oldu yakında bunların. son mini infaz düzenlemesinde tuttular 15 yaşın altında çocuğu olan kadın hükümlüler diyerek genişletmek istediler bu adaletsizliği. neymiş annelerin, çocukları büyüyene kadar cezaları ertelensinmiş. yani adeta önce bir doğum yap sonra gerçekleştir kafandaki suç planını demeye getirdiler! neyse ki metinden çıkarıldı genel kurulda bu zırva. buradan

ayarını bozduğun kantar misali, sanık değil bak cezası kesinleşmiş hükümlüye cinsiyetinden dolayı ayrımcılık yapılmasını destekleyenler şimdi ağlıyor bu sanığa tutukluk yerine denetimli serbestlik uygulanıyor diye? ne sanmıştınız lan kadın bahanesiyle çıkarırlar yasaları ama buna da uygularlar işte günün sonunda.

18 yıldan 24 yıla kadar ceza istemiyle yargılanan melek ipek tahliye edildiği gün, buna karşı çıkmayıp alkışlarsan aha böyle öfkeden kudurursun şimdi oturduğun yerden.

ayrıca birgün, antep nedir lan?
devamını gör...
sonra yok bu insanlar niye adalete güvenmiyor yok neden kendi hukukunu uygulamaya çalışıyor; arkadaş bu nedir ya??? bu nasıl bi karardır??? ağız dolusu küfür etmek istiyorum artık ya...
devamını gör...
orman kanunları.
devamını gör...
insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor? nasıl böyle karar alabiliyorlar? ne düşündünüz bu kararı alırken? kimden baskı yediniz, neden korktunuz akıl alir gibi değil. bu katil dünya üzerinde başka hiçbir yerde serbest kalamazdı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"32 yıla kadar hapis cezası isteminden ev hapsine" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim