akıl kârı değildir.
devamını gör...
istisnalar kaideyi bozsa da bir adet attention whore ile sevgili olmaktır.

(bkz: attention whore)
devamını gör...
ünlü biriyle sevgili olan kişinin durumu.
devamını gör...
infulencer olma olasılığı yüksek biriyle sevgili olma durumu, hayatınızın geri kalanında bowl yiyip yoga yapmaya endeksli yaşayacaksınız.
bir de sevgilinize yapılan nefret dolu sayko, sapıkça yorumları okuyarak emekli olabilirsiniz.
devamını gör...
instagram kullanmayan kadınla sevgili olmaktan çok da farklı olmayan şeydir. yani, mesajlaşırken size cildi parlak gösteren krem reklamı yapıp altına da satın alma linkini koyacak değil ya.
devamını gör...
buna şükür dedirtir. tiktok'ta dans ediyor da olabilirdi.
devamını gör...
erkeği de kızı da uzak dursun... otuz bin nedir? ben hiç anlamıyorum sosyal medya işlerini. insan tanımadığı birini takip etmemeli, hesabına da sokmamalı.

benim bir arkadaş var, sevgilisi tiktok ünlüsü olmuş kızın da takipçisi az. bu zamana kadar poposu açık foto atmayan arkadaşım, çocuk ünlü olduğundan beri garip garip hallere giriyor. nedir bu ablacım be? bence direkt kapatın hesapları, sosyal medyasız yaşayın. mis gibi iş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"30 bin takipçili instagram hesabı olan kadınla sevgili olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim