devletimizi aciz göstermeye çalışan bu kampanyaya alet olmayacağız şeklinde yapılan açıklamadır.

--- alıntı ---

sağlık bakanı fahrettin koca: ilaç şirketlerinin baskısı ile çocuklarımızın kobay olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz. ülkemizde sma hastalığı görülmeyene, mevcut tüm hastalarımız tedavi edilene kadar mücadelemiz devam edecektir.

...

ülkemiz her şart altında vatandaşının tedavisini yapabilecek güçtedir. burada esas konu ahlak sınırlarını aşarak devletimizi aciz göstererek küresel ilaç şirketlerinin savunuculuğunu yapmaktır.

--- alıntı ---

kaynak: bundle.app/Qaf0ajjR
devamını gör...
ahlak sınırının aşıldığı yer milli piyangodan varlık fonuna devredilen 75 milyon türk lirasının çocuklara harcanmak istemesi mi acaba diye düşündüren açıklama. anlamadım ben.
devamını gör...
komedi olan bir açıklama. bir yıldır korona ilizyonunda değilmişiz gibi konuşmuş bakan bey. görende birkaç hafta içerisinde bütün aşı firmalarının ışık hızında peş peşe bulduğu ne oldu belli olmayan korona aşısı için ilaç firmalarının kapısında yatmıyoruz zannedecek.
devamını gör...
sma hastası çocukların aileleri ve onlara yardım etmek için gücü yeten yetmeyen herkes, her gün tedavi masrafları için mücadele ederken, bu çocukların anneleri ağlayarak videolar çekerken, bakanın dalga geçer gibi yapmış olduğu açıklamanın halkı aptal yerine koymak olduğunu düşünüyorum. yapılan kampanyanın ülkemizi aciz düşürecek, kirli bir kampanya olduğunu söylemiş kendisi. akıllara gelen replik ise; ‘ilhami abi sen söyle ben başka bir ilde miyim?’
devamını gör...
masallar masallar, fahrettinden masallar
devamını gör...
cidden bu kadar paraya muhtaç bir ülke olamayız. dedirten açıklamadır. ne eksik ne fazla. o paralar zaten elden çıkarılmaya hazırdı kardeşim, varlık fonuna yatınca ne değişti anlamıyorumi* akbaba gibi çullandılar yine paranın üstüne.
devamını gör...
mesela yani
devamını gör...
utanılası, rezil bir açıklamadır. sayısız sma hastasını mağdur ettiniz, insanların göz göre göre ölmesine izin veriyorsunuz.

ilaç şirketlerinin üzerine suçu atarak kurtulamazsınız. siz suçlusunuz. sırf varlık fonu’na devredilecek parayı nah veririz demek için yaptılar bu açıklamayı. belli ki o paranın kimin cebine gireceği zaten çoktan belliymiş.
devamını gör...
bana biraz abartılı geldi bu cümle.
devamını gör...
devletlularımız ne derse o. bizim onların sözlerinin üzerine söz söylememiz ne hadsizlik.

ben ikna oldum. bu kirli oyuna alet olmuyorum.
devamını gör...
bu başlığa içimden gelenleri yazarsam önce sözlükten atılırım, çünkü küfür yasak. tut ki atılmadım, o zaman da bir şekilde yazdıklarım malum şahısların kulağına gider. o zaman da ömrü billah hapisten kurtulamam

tanım: resmen kötülük yapmak için yapılmış bir açıklama. ben artık buna inanıyorum. zaten hampadan gelen bir parayı bile hasta çocuklara harcamayı reddetmek nasıl bir
zalimliktir?
devamını gör...
birileri, sizde var olan bir kusuru dile getiriyorsa, siz o kişiye beni aciz göstermeye çalışıyorsun der misiniz?
sorunun cevabına göre haklı ya da haksız bulacağınız açıklamadır?
devamını gör...
ben bu haberi, konuyla ilgili daha önce açmış olduğum başlık altında
şu #250556 şekilde verdim. haber aynı haber.
demek ki bakış açısı çok önemli.
devamını gör...
75 milyon gidecek diye yapılan açıklamadır.
devamını gör...
bir kez daha tutuklanmamak için düşüncelerimi ifade edemiyorum.
devamını gör...
bunlar nasıl böyle insafsız olabiliyorlar. kendisi dediklerine ikna olmuş mu? o annenin babanın yüzüne karşı desene şunları. resmen yalanla dolanla parayı vermiyoruz'a getirmiş. zora düşünce devletimizi karalıyorlar, devletimizi düşürüyorlar lafları ne zamana kadar sürecek. kimsenin devletle sorunu yok çocukları yaşasın istiyorlar.
devamını gör...
ne paraları çöpe attınız. şimdi 75 milyoncuk' a mı muhtaçsınız dedirten olay.
devamını gör...
muhalefete tamam karşı olunuz da iyilikte de mi karşısınız be vicdansızlar. umudum olurmusunu muhalefet başlattı diye vicdansızlık da yapılmaz allaskina. madem sözünüz doğru neden her allahın günü bizler hesaplarını paylaşarak yardım çığlığı atan sma çocukların annesini gözü yaşlı görüyoruz. samimiyetsizsiniz.
devamını gör...
insanlar saf ve samimi bir şekilde yardım kampanyası çağrısı yapıyor. amaç farkındalık yaratmak.

ama bakanın ifadelerine bakın. cidden pes. binlerce kez pes.

kirli siyaset, ilaç şirketlerinin oyunu. arkadaş bu nasıl bir ifadedir.

oylarınız düştükçe, iyicene saçmalamaya başladınız artık. şu kampanya için "devlet elinden geleni yapıyor. yapılan çağrı da taktir edilesi ama gerek yok" demek çok mu zor ya.

her açıklamanız ötekileştirme üzerine. valla yeter arkadaş.
devamını gör...
gerçekten pes dediğim bir açıklama, bu kadar ötekileştirici, bu kadar fütursuz bir açıklama yapılmasına ne diyebilirim ki, kendi yakınlarınızdan biri sma hastası olduğunda da aynı açıklamaları yapabilecek miydiniz çok merak ediyorum. ülkenin bakanlarının yaptığı açıklamalara bak gerçekten özel bir ilaç filan mı alıyorsunuz ki empati yoksunu bir zihin yapısına ulaşmak için, anlamıyorum ki yazık gerçekten!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"3 ocak 2021 bakan koca'nın sma açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim