iyi parti genel başkanı meral akşener, partisinin grup toplantısında gündem konusu olan fezleke tartışmalarına açıklama getirdi.
bahsi geçen konu ile şu açıklamalarda bulundu :

iyi parti'nin bu fezlekelere ne diyeceğine takmışlar. eylemsizliğiyle meşhur küçük ortak, çıkmış kürsüye, her zamanki gibi ancak bağırıyor. akıllarınca bu bağırmalarla, bu çağırmalarla bizi zora sokacaklar. oysa bizim bu konuyla ilgili tavrımız o kadar net ki, arkadaşların yaptığı bu kadar tatavayı, eğlenceyle karışık bir şaşkınlıkla izliyoruz. o nedenle, arkadaşların bu şaşkınlığını gidermek adına, bir kez daha, konuyla ilgili tavrımızı açıklamak istiyorum. iyi parti, terörün yanında, yöresinde olmaz. iyi parti, hukukun yanında, adaletin peşindedir. iyi parti, milletin derdi konuşulmasın diye önüne getirilen fezlekelere, gözü kapalı el kaldırmaz. iyi parti, o fezlekelerin önünü arkasını iyice okur. çünkü iyi parti, o fezlekelerin önünde biri varsa, ardında da sizin olduğunuzu çok iyi bilir. özetle iyi parti, türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar. bundan kimsenin endişesi olmasın


kaynak
devamını gör...
terörün yanında değiliz net bir ifade olmasına rağmen hukukun yanındayız söylemi sığ bir popülizm içermektedir. hdp, hukuksal normların ardına sığınarak açıkça terör destekçiliği yapmaktadır. ayrılıkçı kürt oylarını sürekli iktidar ve muhalefet arasında pazarlık konusu yapmakta ve türk siyasetini zehirlemektedir. cesurca hdp kapatılmalıdır diyemeyen tüm siyasetçiler veya konjonktür gereği kapatılmasını isteyip el altından pazarlık yapanlar aklı başında her siyaset okuyucusu tarafından yakınen gözlemlenmektedir.
devamını gör...
gözlerimden yaş gelene kadar kahkaya boğan açıklama.

twitter’ı twitter’dan protesto eden mehmet bahçeli hakkındaki teşhisi asrın ayarları arasına girebilir.

“...mhp genel başkanı devlet bahçeli'ye de seslenen akşener, "twitter fenomeni küçük ortak, tatava yapmayı bıraksın; ağzına sakız ettiği malum kapatma başvurusunu ne zaman yapacakmış onu söylesin" ifadelerini kullandı...”*.

ayrıca #507064.
devamını gör...
ayranım dökülmesin mabâdım öpülmesin açıklaması.
devamını gör...
mhp kafasından sıyrılırsa çok büyük işler başarabilecek kadının açıklamasıdır. siyasal islam'ın lideri erdoğan, beyninin içini ilkel düşüncelerle doldurmuş bu muhalifleri kullanarak daha çok iktidarda kalır. hdp fezlekeleri düşecek, ara seçime gidilecek, o sırada hdp kapatılacak, akp ara seçimlerde doğu bölgesinde muzaffer olacak(bölgedeki seçmen kendi partilerinin kapatılmasına ses çıkarmayan muhaliflere oy verecek değil), elde ettiği milletvekilleriyle anayasayı değiştirecek, değiştirdiği anayasa ile ülkenin içinden geçecek, ancak bu sırada bizim sözde muhaliflerde terörörö sesleriyle koyun gibi güdülürken vatan millet goygoyu yapacak. ulan ne güzel ankara be. erdoğan bunların şifresini bulmuş vurdukça vuruyor, bunlarda hala kendini muhalif zannediyor. muhalefetin hdp olmadan iktidara gelemeyeceği ayan beyan ortada. günü kurtaralım siyasetiyle muhalefet bir yere varamaz. tabii iyi parti beni şaşırtıp mhp kafasından sıyrılırsa her şey çok farklı olabailir.
devamını gör...
bırak kıvırmayı meral bacı.
hdpkk’nın terörist vekilleri için gelecek olan fezlekeye nasıl oy vereceksin göreceğiz, teröristten mi yanasın yoksa devletin bölünmez bütünlüğünden yana mı.
devamını gör...
komplo teorilerini falan pek sevmem ama akp'nin fezleke ile hdp milletvekillerini şutlayıp bölgede ara seçime gitmesi pek uzak bir ihtimal değil. eğer ara seçimden önce hdp kapatılırsa (ki şuan kapatılaması için ortam müsait) işte bu noktada giden milletvekilleri yerine akp milletvekilleri peyda olur. burada şunu belirtiyim akp'nin anayasa değişikliği için elli milletvekiline ihtiyacı var. ara seçimle kapatması zor. akşener'in açıklmasını bu açıdan görmek lazım. akşener merkezi bir parti için çabalıyor. bu tür açıklamaları bir sosyal demokrat rahatlığında yapıyor. demirtaş'a kahvaltı yaparız bile dedi. burada görmemiz gereken akşener'in oy için ağzı sulanan akp'ye keskin bir red cevabıdır.
devamını gör...
umarım iyi parti doğru olanı yapar, açıklama da pek tatmin etmedi yani net bir açıklama değil. burada yeni anayasa var, hdp kapatıldı diyelim o oylar kime gidecek sanıyorsunuz kendisini savunmayan muhalif kanada mı ?böyle düşünüyorsanız bence çok da düşünmeyin. bilmiyorum kapatılır mı kapatılmaz mı onun hakkında yorum yapamam ortada suç varsa hukuk gereğini yapar. sadece muhalefet kanadından tek beklentim oyuna gelmesinler biraz daha cesur bir siyaset yürütsünler.
devamını gör...
meral akşenerin bu ülkede bakanlık yaptığını duyduğumda şok olmuştum. şimdi de parti lideriymiş yine şok oldum . açıklaması da ilginç tipik bir iki tarafta üzülmesin niteliğindedir. siyaset dediğimiz şu yalan dolan içinde iyi kıvırmıştır.
devamını gör...
merkez sağın en önemli aktörü benim dediği açıklamadır. parti hüviyetini milliyetçilikten merkeze çektikçe daha da güçlendiğini göreceğiz hep birlikte. millet ittifakını hdp üzerinden bölmeye çalışanlara da gerekli mesajı vermiştir. gara olayı ve fezleke açıklamalarında yaptığı çıkışlar çok kıymetli. sallamaya devam mommy düşecekler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"3 mart 2021 akşener'in fezleke açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim