tarafları bilmiyorum fakat biz bulaşmayalım be ülke olarak.
devamını gör...
taraf ülkelerini bilmediğim, lakin burkina faso ile arjantin bile savaşsa, ortadoğu'da yapılacağına emin olduğum savaştır.
(bkz: bak bu sahaya girelim bunun zemini iyi)
devamını gör...
üçüncü dünya savaşı, kabaca tarif edersek, küreselciler - ulusalcılar arasında devam eden ve büyük oranda vekiller üzerinden sürdürülen savaştır. bu açıdan bakınca küreselcilerin soğuk savaş sonrası yeni dünya düzeni kurma istekleriyle bununla çelişen ulusal devletlerin varlıklarını sürdürme çabalarından söz edebiliriz.
devamını gör...
gözlerimi kapatıp hayal ettiğimde başrolde türkiye'yi görüyorum.
tarafları siz seçin.
devamını gör...
bulaşsak da bulaşmasak da sonumuzun geleceği kesin olan savaştır. ülkelerin elinde öyle nükleer güçler var ki, kullanılması halinde aman aman yani. dünyayı yok edebilir.
devamını gör...
keskin bir çizgi çizmek zor ama ingiltere ve rusya'nın aynı safta yer alacağına %100 eminim.
devamını gör...
ben tek siz hepiniz deyip aralarında kendimi patlatıcam sonunda. mısır patlamasıyla eş değer etki yaratacak olsa da tarafımız belli olsun.
devamını gör...
ahan da buraya bırakıyorum. hiç de bugün düşündüğünüz gibi olmayacak taraflar.

tarihte en çok itibar ettiğim söz "kendini bile asacaksan ingiliz sicimiyle as" sözüdür. bir millet kıyafet üretiminden, diplomasiye, ironi kalitesine kadar bu kadar mı yetenekli olabilir? geçen yy'de oldular. ama bu yüzyılda milliyetçilik andavallığının ipine sarıldılar. bunak abd nin kıçı peşi sıra girerler savaşa. fransa, italya ve ispanya'yı da o kokuşmuş kıçın peşine ikna ederler.

diğer taraf daha ilginç olur. almanya, rusya ve çin'in müttefik olacağı iddeasındayım.

türkiye ise günü kurtaracak swap anlaşmasını kiminle yaparsa o gün o tarafta yer alır.
devamını gör...
(bkz: benim adım bomba soyadım ölüm lan)
devamını gör...
olum bizi hiç yerleştirmeyin biz sömürge olucaz izle ve gör
devamını gör...
tellioğulları: pakistan, somali, türkiye, mozambik, suriye, rusya, iran.
seferoğulları: abd, fransa,ispanya, japonya, kuzey kore, israil, macaristan, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti.
devamını gör...
gençler vs. yaşlılar.
türkiyeden rusyaya polonyaya, almanyaya, ingiltereye ve amerikaya kadar hemen hemen her yerde sağ siyasetciler, yaşlı insanların gençlik zamanlarından kalma artık geçerliliği olmayan sıkıntılarını kullanarak korkutarak oy toplama siyaseti ortamı geriyor ve gençlerin geleceklerini geciktiriyorlar.
devamını gör...
türkiye’dir. yani türkiye kesin bir tarafta olacaktır. olmadığımız masa var mı ulan. bir şekil burnumuzu sokarız. tarafsız olsak arap dostlarımıza yardım için bile bir şekil gireriz.
devamını gör...
şuan çin'e artık durdurulamaz diyenler zamanında nazi almanyasınada durdurulamaz derlerdi. yine aynı kişiler ama putin xi ile beraber derler. ama hitler ile stalinin anlaşma imzaladıktan sonra birbirlerine karşı savaş açtıklarını unutuyorlar. tarih tekerrür eder.
devamını gör...
anlamı olmayan taraflardır. kazananı olmayacağı gibi...
devamını gör...
rusya, iran, çin, kuzey kore vs nato
devamını gör...
arada yaprağı yiyen biz oluruz yine kesin.
devamını gör...
rusya'nın olduğu taraf abd tarafını her türlü ezer geçer ama olan yine insanlara olur dünya'nın sonu gelir böyle savaş çıkarsa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"olası üçüncü dünya savaşı tarafları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim