toplantıda soktukları her 100 kişiden 35 tanesinin kendi adamları olduğunu itiraf ettikleri ifşa videosudur. türkiye de liyakatsizliğin partiler üstü bir mesele olduğunun kanıtı olan görüntülerdir. hepinize yazıklar olsun.

buradan
devamını gör...
esnaf bakanlığı kurulsun diyen partiye beni şaşırtmayan isnat.
devamını gör...
kaynak: liyakattan bahsetmesi gereken en son kişi mehmet tevfik göksu ve akp’lilerdir.
m.tevfik göksu buyrun.
t: chp’nin yanlış adımlarından biri.
siyasettir bu sonuç olarak. oy verilecek bir tane dahi parti kalmamıştır.

ayrıca; yine de akp gibi yapmamıştır. akp olsa 100 kişiyi de akp gençlik kollarından alırdı.
devamını gör...
yerel ve genel seçim
seçin bakalım seçin
ki dön babam dönelim
aynı yere gelelim.
- cem karaca
devamını gör...
yüzde 35 çok yüksek bir oranmış gibi algı yapılmasını anlayamıyorum. akp döneminde akpli olmayan bir tane çalışan yoktu. öyle düşünülmesi gerek ki liyakat dediğin şey devletin ubersonik departmanlarına (ekonomi gibi) getirilen başkanlarıyla daha çok uygulanması gereken bir şeydir. ibb ye çaycı olarak giren adamın chp li olması ya da olmaması seni etkilemez mesela. ama ekonominin başına damadı getirirsen asıl bu liyakata girmez ya da boğaziçi üniversitesine yetkin varmış gibi kendi rektörünü ataman.
devamını gör...
sadece %35 kendi adamını almak suretiyle bir ak parti olmadıklarını göstermişlerdir. iktidar olmak için %90 bile yetmezdir ama evettir.
devamını gör...
"işte bu yüzden hiçbir hükümeti bir dönemden fazla iktidarda tutmayacaksın" dedirten olaydır.

aynı zamanda güçlendirilmiş parlamenter sistemin önemini göstermiştir. bakın 35 chp'ye, 15 iyi partiye, 15 diğerlerine ayırmışlar. * geri kalan da ibb kariyerden alınacakmış. akp kazanmış olsaydı 80 akp'li, 20 tane de mhp'li alınacağını iddia edebilirim ama kanıtlayamam. yani neymiş, koalisyonda ne kadar çok parti, o kadar adil dağılım. liyakat filan aramayın, malesef burası türkiye.
devamını gör...
liyakatten bahseden kişiye bakar kararımı veririm. tevfik göksü söylemiş kendileri melek sanırsın.
devamını gör...
videoyu izlemedim ama 100 kişi arasından 65'inin akp'li ve mhp'li olması, chp'nin bu partilere çalıştığını gösterir.
devamını gör...
“kılıçdaroğlu ssk’yı batırdı” iddiası kadar ciddi bir iddia. malum seçmen kitlesinde hızla yer edinir. yalnız liyakat yerine daha halk dili kullanılmalı.
devamını gör...
pardon da bakım onarım işleri, getir götür işleri için liyakat gerçekten gerekli mi? öyle tuhaf tepki eleştirileri yazılmış ki şaştım kaldım. bir usta başı vardır, bir mühendis vardır gerisine liyakat gerekmez. fabrikalarda da böyledir usta başı kendi elemanını seçer. başka türlü işler yürümez. aaa biliyor musunuz, hükümet de böyle kuruluyor. iktidar kendi bakanlarını seçiyor. uyanın artık.

tanıdığım akp'liler hiç bir zaman "devlet işidir layıkıyla yapalım" demiyorlar. onlarda bu vizyon yok. bir ortama girdiklerinde hemen yandaş arıyorlar, iş yavaşlatıyorlar.

oturduğum apartmandan örnek vereyim yönetim akp'li. apartman kapısını çarpıyorlar paspas taktırın diyoruz. onlar üst katta oyurdukları için umursamıyorlar, kapıya sadece "lütfen yavaş kapatın" diye uyarı asmışlar.

problem çözme becerileri yok, empati kurmuyorlar, en basit işlerde bile siyasi yandaşlık peşindeler.

not: sadcce yaşadığım apartmandaki demografik duruma göre bütün bir ülkeyi torbaya koyup nehre atacak değilim. çok idealist akpli'ler de var. mesela recep tayyip erdoğan.
devamını gör...
bunu izleyen malum kitle "salak lan bunlar, yüzdeyle adam almak ne oğlum? 100 kişilik kadroya 150 kişi yerleştirmeyi bilmeyen kılışlara devlet mi emanet edilir" demiyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum.
kim yaparsa yapsın, adam kayırmak, usulsüzlükle, torpille işe adam almak ayıptır, günahtır, suçtur.
devamını gör...
e “x partisi de yapıyor, yaptı” diyerek konunun objektifliğinden uzaklaşanları görmeye geldiğim başlık. gördüm gidiyorum. yanlışa yanlış demeyen di-ye-me-yen kişi sayısı bu ülkede arttıkça siyaset leş çukuru olmaktan öteye gidemez. şurada yolsuzluk var diyorsun e zamanında onlar da çaldı şimdi de bunlar çalsın diyor. ama ikisi de yanlış diyorsun. olsun yeter ki onlar çalmasın diyor.
merhaba göbeğini kaşıyan sol cenah! aynısının laciverti.
devamını gör...
chp'ye yöneltilen 'iki koyun versen güdemezler' eleştirisinin ispatı.
mevcut iktidarın pek çok ifşası çıktı ama 20 yıldır böyle bir ifşası çıkmadı.
devamını gör...
bunları heryerde söylüyoruz, yazıyoruz zaten. ondan dolayı malumun ilanıdır. liyakat diye ağlayanlar aslında liyakatsizliğin dik alasını yapıyor. millet de bunlara oy veriyor. bu chp'nin öyle bir kitlesi var ki gidip chp'li birisi terör eylemi yapsa adam haklı abi. chp ne yapsa doğrudur der. chp'ye oy verenle konuşmayınız hatta ilişkinizi bile bitirin. bu kadar olaya rağmen bunlara oy veren de ne bileyim. atam mezarında ters döndü valla.
devamını gör...
artık hiç mi hiç umrumda olmayan olaylar.
bu ülede birşeylerin değişmesi için en dipten devrime gitmesi gerekli.
ahlak,ahlak,ahlak!
devamını gör...
bir ülke düşünün ki, 7'den 70'e herkesin en iyi bildiği şey siyaset, yani her bireyin siyasi bir görüşü, çizgisi, sandığa gittiğinde oy verdiği bir siyasi partisi var.

bu demektir ki, her sektörde siyaset de var, siyasi bir yapı analizi yapmak da mümkün.

ıbb' de chp'li oranı %35 iken.
konya bb'de akp'li oranının %90 olması ( %90 ile ilgili bir kaynağım yok, ancak düşününce ve 19 yıldır yasananlara da bakınca, böyle bir sonuca varmak zor değil).

yani birileri bir yerde çalışacak, bu çalışanlarında siyasi görüşleri olacak.

burada önemli olan,
%35 mi senden olacak,
%90'mı ?

herkes bunun kritiğini, sorgulamasını yapsın kendi dünyasında.
devamını gör...
ülke genelinde belediyelerde çalışanların teker teker hangi partili olduğu hesaplansa, akp'nin yönettiği belediyelerde akp'li yandaş oranı &85'in altında çıkmaz.

ülkedeki en önemli makamlarda şahsımın akrabaları otururken, kızından danışman/oğlundan başkan/damattan bakan derken 20 senede ülke şahsım devletine dönüştürülürken, ne kadar yandaş varsa belediyelere doldurulurken, sırf yandaş diye çaycıya bile her ay 15 bin tl maaş verilirken, işe bile gitmeyen atm emekçileri yaratıp 4-5 farklı yerden maaş alması sağlanırken sesini çıkarmayanların zerre konuşmaya hakkı yok.

chp az bile yapmış, gene adil davranmışlar. &90 oranında yandaş doldursunlar. erdoğan'ın dediği gibi "taraf olmayan bertaraf olsun."
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"29 ocak 2021 chp'de yapılan liyakatsizliğin ifşa olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim