66 doğumlu eski ağır siklet boks şampiyonu the most viscious and the most feared boxer of all time olan mike tyson ve 69 doğumlu liver killer roy jones jr in las vegas da yapacakları gösteri maçı.
face off da iki tane amcanın aile toplantısında siyasi tartışma sonucu yüz yüze gelmişler gibi beni gülmelere gark eden duruşları ile bu maç niye oluyor dedirtmistir.
yani kimin kazanıp kazanmayacagı açıkçası umrumda değil iki tane 50 lilik eski toprağın dövüşünü izlemek bana cazip gelmiyor kaldı ki herhangi birisinin knock out olması yaralanması beni oldukça rahatsız eder ve üzer. yapılmaması gereken ama...yapılıyor işte.. bilmiyorum ikisinin de paraya ihtiyacı yok aslında veya kanıtlayacak bir şeyleri..iki isimde boks tarihinin en muazzam isimleri. isteyen s sport plustan izleyebilir.
ilk rounndan ikisinin de kesileceği sonrasında ağır aksak geçecek bir maç olacağı kesin..eğer tyson roy jones u k.o etmeye niyetli değilse.
devamını gör...
tamamen şov amaçlı düzenlenmiş kazananın büyük ihtimalle önceden belli olduğu yayın gelirlerinin inanılmaz sükse yapacağı boks maçı. büyük ihtimalle yavaş ağır bir tempoda geçer . ama yine de mıke tyson roy jones gibi efsaneleri tekrar ringte izlemek garip ve güzel olacak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"29 kasım 2020 mike tyson roy jones jr maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim