ülkenin günden güne daha da kötüye gittiğini gösteren korkunç bir haberdir.

--- alıntı ---

maltepe'de kemal delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi aylin sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı.

--- alıntı ---

haber kaynağı

haber kaynağı 2
devamını gör...
öğretim görevlisi aylin sözer'in eski sevgilisi olduğu iddia edilen aylin sözer’in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe vermesi hadisesi.
kaynak
--- alıntı ---

e kemal delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi aylin sözer’in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı.

--- alıntı ---
devamını gör...
--- alıntı ---

kadın olduğunu niye belirtiyorsunuz?

--- alıntı ---

bir kadın cinayeti olduğu için belirtiyoruz. ne kadar görmezden gelmeye çalışsanız da böyle bir kavram var. bunu illa ki kafalara vura vura öğretmek gerekiyor sanırım. hiçbir kadın, sadece kadın olduğu için şiddete uğramak, tacize/tecavüze uğramak ve öldürülmek zorunda değil. neden bu kadar kadına şiddet haberi görüyorken takıldığınız yer şiddete uğrayanların ortak noktalarının kadın olması değil de, haberde kadın olduklarının belirtilmesi oluyor; cidden anlayamıyorum.

edit: entry'yi silip kaçmış, keşke tamamını kopyalasaydım.
devamını gör...
"ne zaman ki bir hayvan, tür veya birey içgüdülerini kaybedip kendisine zararlı olanı seçmeye, zararlı olanı yeğlemeye başlar, ona yozlaşmış derim." demiş nietzsche.

insanlara bakınca artık sivri dişleri kana bulanmış o korku filmlerindeki yaratıkları görüyorum.
devamını gör...
ülke nereye gidiyor arkadaş. yetmemiş polislere de saldırmış .

--- alıntı ---

istanbul'da özel bir üniversitede öğretim üyesi olan aylin sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından yakılarak öldürüldü. gözaltına alınan şüpheli, polis ekiplerine de saldırdı.

istanbul'da üniversitede öğretim üyesi olan bir kadın, üzerine yanıcı madde dökülerek katledildi.

maltepe ilçesinde kemal delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen aylin sözer'in (48) üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi.

--- alıntı ---

kadın cinayetine biri dur desin!.

kaynak
devamını gör...
biz nerdeyiz kaçıncı yüzyıldayız yine mi yahu yine mi tepkilerine sebep olan vahim başlıktır.
şaşırmadım tepki veremedim sadece içimden konuşabildim neler oluyor bu dünyada aklım cidden almıyor.
insanların kalbi nasıl bu kadar kararıyor inanamıyorum.
devamını gör...
bunu yapan, katilin geçmişine bakalım kesinlikle hakkında şikayet yada uzaklaştırma kararı çıkacaktır. şak şak şak yaşasın adalet.
devamını gör...
artık bu haberlere şaşırmadan sadece sesimizi duyurmaya çalışmamız ne kadar acı. artık insanların nasıl bu kadar kötü olduklarını sorgulamıyorum, sadece adalet yerini bulsun istiyorum. paranoyak ettiler iyice bizi, yanımızdan biri geçse korkacak hale geldik. biriyle tanıştığım zaman "acaba manyak mı? psikopat mı? bana zarar verir mi?" düşüncesiyle yaşıyorum. o kadar üzüldüm ki.. her gün böyle haberlere üzülmekten de çok yoruldum..
devamını gör...
çok üzgünüm.
devamını gör...
bunu yapan insan olamaz idam edilmesi gereken bir primattır fakat kadınlar da efendi erkekler yerine neden hep piçleri tercih eder anlayamıyorum.
devamını gör...
böyle binlerce cinayet hikayesi yazıldı bu ülkede. rezil bir balık hafızası oluştu. ne son olacak ne ders çıkarılacak. birileri hep iğrençliğini sergileyecek. kelimeler yetmiyor yetmez de.
devamını gör...
onca yıl emek ver, bir üniversitede öğretim görevlisi ol, kendini bilmez biri gelip hayatına kıysın. kimlerle takıldığınız çok önemli. daha fazla yoruma gerek yok.
devamını gör...
daha kaç canın daha göç etmesi lazım bu dünyadan artık mevcut yasaların uygulanmasını istiyoruz toprak incitmesin hocam..
devamını gör...
şüphelinin ismi kemal delbe olan cinayet. öyle k.d falan yok? açık açık!

kemal delbe
kemal delbe
kemal delbe
kemal delbe

kardeşleri aylin hocadan 2 gün haber alamadığı için polise başvuruyor. kadının bugün sabaha karşı ınstagram’ında attığı story duruyor hala. bu aşağılık resmen kadını kendi evinde rehin almış. eski sevgili, eski koca olayı yine..... kesin ne b*k olduğu ortaya çıkınca reddedildi ama paşamız bunu kabul edemedi. eee erkeklik (!) yapacak illa.

ister eğitimli ol, ister eğitimsiz. ister 18 yaşında ol, ister 48.... insana denk gelmediysen ve kadınsan bu risk hep var. bu insanların hiçbir suretle ceza indirimi, pişmanlık, yok akli dengesizlik bilmem ne... bir faydacı hakları olmamalı ya. topluma kazandıralım vs. iyi halleri olmamalı. böyle bir adalet olgusunu reddediyorum. bu insan bir nefesi kesti. kendi neden nefes alsın ki? neden!
devamını gör...
bu konuda küfür etmeden yorum yazamayacağım maalesef.aynı şekilde ölmesini diliyorum sadece.
devamını gör...
eğitimsizlik ve barbarlıkta freni patlamış kamyon gibi uçurumdan aşağı son sürat gitmeye devam ediyoruz. böyle kaç can verdik, kaç can daha vereceğiz kimbilir..

gideni geri getirmez ama keşke aynı şekilde can verse. yok öyle hapiste yan gelip yatmak. muhtemelen cezasını içerideki kader mahkumları keser ama keşke adaleti onlardan beklemek zorunda kalmasak, adaleti kanunlarımız ve temsilcileri sağlasa.

kısasa kısascı, şeriatçı falan değilim. geçmişteki herhangi iki entryme bakın ateist olduğumu zaten sık sık belirtmişimdir ama yaşattığını yaşasın, yanarak can versin isterdim.
devamını gör...
istanbul maltepe'de korkunç bir cinayet işlendi. ilçede kemal delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen aylin sözer'i önce boğazından bıçakladı. zanlı daha sonra sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. sözer feci şekilde hayatını kaybetti. sözer'in görev yaptığı istanbul aydın üniversitesi, "kendisi gerek akademik birikimi, gerekse de öğrencilerine yaklaşımıyla hayat dolu, neşeli ve yardımsever bir iyilik meleğiydi" açıklamasında bulundu. adalet bakanı abdulhamit gül, "aylin sözer'i vahşice katleden caninin hak ettiği cezayı alması için yargı gerekeni yapacaktır” derken aile bakanı selçuk da, "aylin sözer'in vahşice katledilmesi hepimizi derinden yaraladı, en ağır ceza için davanın takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

--- alıntı ---

www.haberturk.com/katlettil...

--- alıntı ---
devamını gör...
vahşi diyebilir sözlük yazarları fakat bu insanlarla ilgili ciddi çok kötü projeler var beynin en uç noktalarında.
öyle intikamlar planlıyorum ki benim başıma gelse bu kadar hırslanmam
o kadına ne yaptıysa bin beterini yaşaması dileklerimle.
devamını gör...
ne zaman böyle vahşi bir cinayet işlese, ortalıkta "idam idam idam" diye, histerik nöbeti geçirerek gezinen tipler peydah oluyor. şunu yüz kere ifade ettik, bir insana geri dondurulemez bir şekilde ceza veremezsin. kaldı ki, türkiye'de eskiden idam vardı, ancak hiçbir tecavüzcü idam edilmedi, idam sadece siyasi tutuklululara uygulandı. yetiştiğim semt itibariyle, cezaevine girip çıkan çok tanıdığım oldu. bilen bilir, sosyolojik araştırma ruhuyla soruların gelip tıkandığı en önemli duvar şudur, "tecavüzden içeri gireceğine öl, daha iyi."

barda filmi bilinir, gerçek bir hikayeden uyarlandigi da biliniyor, filmin sonunda tecavüze ve türlü işkencelere uğrayan mağdurlar, suçluların öldürülmesini istememesine rağmen, savcı tecavüz edenleri oldurtuyor. devlet, bunu çok uzun süredir yapıyor ve sessiz sedasiz içeride birçok kişi bu şekilde infaz edildi. ya da bir isyan çıkartılıp, suç isyancı mahkumlara yıkıldı. herşey bir yana zaten, bu kişiler içeride oldurulmekten beter ediliyor.

ne zaman böyle bir durum yaşansa, ikinci konu da, kadınlara "doğru düzgün insanlarla birlikte olun" diye, ampır ampır konuşan zevattır. tüm doğaya hakim olduğu gibi insan ilişkilerine de kaos hakimdir. insanca yaşamak, insan gibi ömür sürmek insanların uğruna yüzyıllardır uğraştığı, bedel ödediği, mücadele ettiği birsey. her konu hakkında konuşmak gerekmiyor, herseyi biliyor olmanız da mumkun değil. bu iki insan nasıl bir araya geldi, noldu bilmiyorum bilmem ve anlamam da olası değil ki, insan çoğu zaman kendini dahi anlamıyor.

bu tür meselelerin çözümü ne idam ne de doğru kişiyi tercih edip, etmemek. günümüz insanı mümkün olduğunca, tüm sürecini rasyonolize etmeye çalışıyor fakat, özümüz itibariyle düşünen bir hayvanız. bunun tezahürü de ağır oluyor.

ortada vahşice katledilen bir kadın var, ölümden daha gerçek hicbirsey yok.
devamını gör...
sobaya odun atarken elli kere falan kontrol ediyorum. bir yerinde karınca olmasın diye. bu nasıl oluyor? ınsan bu noktaya nasil geliyor? ışsizlik mi? teknoloji mi? mutsuzluk mu? sekssizlik mi? parasızlık mı? onun yaşayacağı yılları elinden nasıl alabiliyorsun? onun doğuracağı, onun doğuracağı çocukları da öldürüyorsun tek bir kişiyi değil. bir yaşamı öldürüyorsun. bir insanı değil. göle atılan taşın çıkardıģı halka gibi. her gün bir halka daha eksiliyoruz. sonumuz ne olacak? hayatta kalmak için ne yapmaliyiz? kung fu mu? o da kâr etmiyor? seni bir erkek öldürmesin diye başka bir erkekten dövüş dersi alïyorsun. o da öldürecek...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"29 aralık 2020 aylin sözer cinayeti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim