haber


atatürk büstünün üstüne ve okul duvarına spreyle yazılar yazıldı. saldırıda bulunanlar bir de sayfalarca mektup bıraktı. nefret içeren mektupta, “okullarda islam'ı öğretmek yasak. atatürk’e tapan insanlar yetiştirmek putperestliktir” gibi ifadeler yer alıyor.
devamını gör...
heykelin altında yazan yazıya bak, bir de bu tek hücrelilerin yaptığına bak. adamın hakikaten kemikleri sızlıyordur şunları gördükçe.
devamını gör...
doğru sözlüyü 9 köyden kovarlarmış.
t: güldürdü.
devamını gör...
kendimi atamın yerine koyuyorum ve kahroluyorum. vatanı kurtar, cumhuriyeti ilan et, sonra da üç beş bedevi gelsin sana hakaret etsin. çok üzücü bir durum.
devamını gör...
sen ülken için hayatını feda et kalleş ülkelerden kurtar modern çağdaş devri yakala ama gelsin birileri yıllar sonra böyle şeyler yapsın. atatürk sakal gibidir siz kesmeye çalışsanız daha gür çıkar bizim sevgimiz.
devamını gör...
canı sıkılan heykele sarıyor.
devamını gör...
sanırım bu haberler bitmeyecek.
ne olacak yani büstlere saldırınca? atatürk'ün fikirleri baki kalmaya devam edecek nihayetinde.
hukuk çerçevesinde siz de kendi fikrinizi beyan edin. saldırmak. neden? niçin?

giderek daha da kutuplaşıyoruz. hayrolsun sonumuz.
t: üzücü saldırılar.
devamını gör...
utanç verici haberlerdir. bu kutuplaşmayı hala durdurmak mümkündür. ama birkaç yıl sonra artık çok geç olacaktır.
devamını gör...
taşındığım yıllarda tekirdağ güzel bir yerdi orada yaşamayı çok seviyordum kesinlikle türkiye'nin geri kalanına göre daha modern bir halkı vardı. aradan geçen 9 yılda çok şey değişmiş demek ki.
devamını gör...
yaşadığım şehirde böyle olaylar ile karşılaşıyor olmak son derece üzücü. trakya'nın son dönemlerde almış olduğu yoğun göç bu tarz insanların ilimizde barinmasina sebebiyet veriyor. umuyorum ve diliyorum ki yakalanırlar. yakalanmadan önce bu insanlar ile karşılaşmayı isteyen çok insanımız var ama kendileri eminim bunu istemezler.


m.facebook.com/story.php?st...
devamını gör...
gram delikanlılık yok bu toplulukta. zamanında sosyal medya üzerinden az tehdit almadım. adresimi ve telefon numaramı paylaşıp buyrun gelin derdinizi çözeyim dememe rağmen bir tanesi bile karşıma çıkamadı. ciddiye almayın şunları he deyin geçin.
devamını gör...
saldırın kardeşim
biz şiddetten yana değil
fikirden yanayız
saldırdınız da bizim atatürk sevdamız mı bitti sanki
bitmez
aklı hür vicdanı hür nesilleriz biz .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"28 mart 2021 tekirdağ'da atatürk büstlerine organize saldırılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim