iletişim başkanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması.


--- alıntı ---

iletişim başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görevlerinden aflarını talep eden sayın dr. berat albayrak ve sayın arda ermut'un türkiye varlık fonu yönetim kurulu üyelikleri sona ermiş, türkiye varlık fonu yönetim kurulu üyeliğine sayın ahmet burak dağlıoğlu sayın cumhurbaşkanımız tarafından atanmıştır.

--- alıntı ---

buradan
devamını gör...
ne bu hız ? 2023 genel seçimleri bekleyip öyle istifasını aman görevden af talebini onaylasaydınız dediğim halkın iç sesinin dışa vurumu.
devamını gör...
“18 yıl önce araba mı vardı?” haklı çıkışı sonrası bu kadronun akp’li kadın vekil nilgün ök’e verilebilecek olması haberidir.
buradan
devamını gör...
ınsan damadını bu kadar dışlar mı be.

oğlun sayılır o senin (yazarken bilal oğlan geldi aklıma, sen yine bildiğin gibi takıl reis).
devamını gör...
kartal ihl mezunları çok çabuk yükseliyorlar. herhalde yer çekimi yok. zaten zeki çocuklar çıkıyor oradan babacım bilal bile oradan mezun.
devamını gör...
varlık mı hangi varlık?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"27 kasım 2020 berat albayrak'ın türkiye varlık fonu'ndaki görevinin sona ermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim