bugün yapılacak ukome toplantısı öncesi bir taksiciyle konuştukdan sonra binaya doğru giderken kendisini yuhalayan taksicileri duyan imamoğlu geri dönerek "kim yuhaladı, hanginiz yuhaladı" diyerek taksicilerin üstüne yürüdü.
şimdi oturup düşünme zamanı geldi galiba her konuda diktatör adı konulan cumhurbaşkanı'na bu tür tavırlar için tepki gösterenleri görelimde anlayalım ne kadar hümanist insanlarmış, dertleri akp mi yoksa insana yapılan muamele mi.

buradan
devamını gör...
ekrem başkanı başka mecralarda da eleştirmiştim. dönüp hesap sormaya çalışması maalesef gerginliğinin sonucu ve kontrol etmeye çalışması lazım. zira o kadar alışkınız ki vatandaşa (bkz: ananı al da git) (bkz: askerlik yan gelip yatma yeri değildir) (bkz: şehide kelle öcalan’a sayın diyen başbakan)(bkz: israil’in dölü) şeklinde sözlü hakaretlerde bulunan siyasilere. vatandaş tuhaftır asıl suçlu ve sorumlulara bu kadar cesurca hesap sormazken alakasız sorunlarla alakasız bir adama böyle çıkışlar yapabiliyor. kaldı ki arkadaşlar biraz insaflı ve adil olalım ekrem başkan sürecin başından beri pandemi önlemleri alınsın demekten yırtındı, her gün sosyal medya canlı yayınları ile konuyu gündeme taşıyor. bence taksici esnafı sesini çıkartırken adresi doğru bellesin çünkü aradığın kişi orada değil sen nerede olduğunu biliyorsun.

edit : yukarıda yazdıklarımı ekrem başkanın son taksi hamlesiyle beraber okursanız taksici esnafının motivasyonunu daha iyi anlarız belki. istanbul’da yaşayanlarımız daha iyi bilir uber konusunda da nasıl tavır takınıp sayısız kişiyi tekme tokat dövmüşlerdi. sonunda bazıları siyasi saiklerle über konusunu iptal etmişti. ekrem başkanın istanbul taksi (bkz: itaksi)hamlesini sonuna kadar destekliyorum.
devamını gör...
siyasete bulaşan herkes değişecek kötü olacak cümlesinin doğruluğunu kanıtlar nitelikte bir video. ekrem bey onlar yuhalar halk o tepkisini yuhalayarak belli eder sanane yahu neden uğraşıyorsun.
devamını gör...
taksicilere nedense hiç güvenmediğim durumdur. zamanında parası olan almış plakayı batarız diyorlar ee bunca zaman kazandın kaldı ki esnafsın lokanta açacaksın fizibiliteyi iyi yapamadın yemeklerin beğenilmedi ee kepenk kapatcan kimseye bir şey deme hakkın yok sonuçta ticaret bu kimse her işin garantisini veremez.
devamını gör...
turisti 3 km’lik yol icin istanbul turu attiran taksici kesmine yurumesi olayidir. hakli bir hareket ama cokta bu tip adamlara uymamak gerek, cezani kes, adam gibi yapsinlar mesleklerini.
devamını gör...
yanlış olduğunu düşündüğüm tutumdur.
şiddet eylemi barındırmayan her türlü yöntem, protesto altında değerlendirilebilir.

protestoyu doğası gereği, dar değil geniş yorumlamak gerekir.
bu yüzden eleştirdiğim fakat insan ilişkilerinde olayın dinamiklerini bilmeyip, 1 dakikalık videodan izleyerek yaptığım yorumlardır.

gerilmesi normaldir, ama olmaması gerekir.

(bkz: dilemma)
devamını gör...
taksicilerden aynı performansı akpli sorumlulara karşı da bekleriz. tabi onlarda bu yürek yok. omurgasızlar.
devamını gör...
yuhalama eylemini yüzüne karşı yapabilecek kadar yanına yaklaşılmış olması bile bu ülkede sol düşüncenin her zaman halkla iç içe olduğunun göstergesidir.
başkan da insan, neyi kimi yuhalıyorsun deyip, yürüyüp gidiyor.
bu ülkede tam da bugün, gidin bir akp liyi yüzüne baka baka yuhalayın bakalım neler oluyor, hem de öyle 20 milyonluk şehrin belediye başkanını değil, sıradan bir yetkiliyi...
devamını gör...
ekrem imamoğluna yapılan bu tepki bilerek yapılmıştır.akıllarınca imamoğlu bize sert davrandı,vatandaşa kötü davrandı diye algı yaratmaya çalıştılar.imamoğlu bu konuda hatalı davrandı,çünkü karşı tarafın bunu kullanabileceğini biliyordu ki maalesef laz damarı tuttu.aslında sorununuz ne benle konuşun derdinizi bana şimdi anlatın dinleyecem deseydi karşı tarafın düşüncesi ters tepecekti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"26 kasım 2020 ekrem imamoğlu'nun kendisini yuhalayan taksicilerin üzerine yürümesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim