saat 19:00 'da başlayacak olan ve halil umut meler'in yöneteceği lig maçı.
devamını gör...
galatasaray'ın 7 eksikle dezavantajlı olduğu maç. fatih öztürk, emre taşdemir, etebo, kerem aktürkoğlu, babel, diagne ve muslera oynayamayacak. falcao kamp kadrosuna dahil edildi ve oynaması bekleniyor.

tahmin: ms1 & kg var
devamını gör...
trabzonspor'un yıllardır evinde galatasaraya karşı kurduğu yenilmezlik serisinin sona ereceği maç. ekuban ve abdülkadir ömür yok, galatasaray yıllar sonra kazanır diyorum. 0-1 biter.
devamını gör...
üst biteceğini düşündüğüm maç
devamını gör...
üzülerek söylüyorum fakat banko kaybedeceğimiz. kadro kalitesine bakarsak sabaha kadar oynansa galatasaray galibiyeti çıkar. taraftarlı olsaydı en kötü kaybetmezdik fakat bu ortamda maçtan ümidimiz yok.
devamını gör...
bir galatasaraylı olarak korktuğum büyük ihtimalle berabere bitecek maçtır. umarım galatasaray galibiyeti ile sonuçlanır.
devamını gör...
kadrolara bakarsak galatasaray en az 2 farkla kazanacaktır. trabzonspor'un yedeği bile yok. galatasaray geriye düşse bile maçı çok rahat çevirir.
devamını gör...
bir galatasaray taraftarı olarak görüşüm, trabzon deplasmanı üç büyük takımlar için zorlu deplasman. trabzonspor'un saha avantajı var. ama geçen seneki ateşli seyircisi ve sörloth gibi takımı sırtlayan futbolcusunun bu sene olmayışı da dezavantajı.
devamını gör...
koy ali yavuzu artık oynasın çocuk.
devamını gör...
biraz hazırcı olarak link isteyebileceğim ve gs nin kazanacağını düşündüğüm maç.

not : hakkıbabaspor
devamını gör...
karşılıklı gol olur. ayrıca büyük ihtimalle trabzon kazanır. trabzon kazanmazsa 1-1 veya 2-2 gibi skorlarla maç sonuçlanır.

not: atiba
devamını gör...
gs ye haybeden penaltının verileceği maçtır. hatta çoktan verildi bile sizin haberiniz yok vakti gelince editlerim.
devamını gör...
trabzon sporun farkla yeneceğini düşündüğüm maç.
devamını gör...
abdullah avcı yönetiminde trabzonspor muhtemelen en iyi ihtimalle beraberlik alacağı karşılaşma. bol gollü keyifli maç bekliyoruz.
devamını gör...
galatasaray öne geçerse kaleyi boş bıraksa bile maçı kazanacaktır. trabzonspor bu orta saha ile galatasaraya direnemez.
devamını gör...
arda ile galatasarayın 1-0 öne geçtiği mücadele . maç heyecanlı geçmiyor desem yalan olur
devamını gör...
arda turan'ın bir kez daha trabzonspora gol attı maçtır. tam galatasaray'ın istediği oldu üstelik ilk yarı bitmeden atılan gol rakibi oyundan düşürecektir. dönmez buradan.
devamını gör...
ücretsiz izleyebileceğimiz bir site var mı?
devamını gör...
entrylerde küfür yok. saldırganlık yok. bu başlık altında fularım ve kadeh şarabımla takip ettiğim maçtır. garip duygular içindeyim.
devamını gör...
baskı yediğimiz maçta, ilk yarıyı berabere kapatalım ikinci yarı belki maçı alırız derken 44. dakikada 1-0 öne geçip avantajı aldığımız maç
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"26 aralık 2020 trabzonspor galatasaray maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim