3 bin 560 litre sahte etil alkol bulunmuş, o kadar güzel bir hazırlık içerisindeler ki şişe kapak hepsi ambalajı muntazam şeklinde hazırlanmış. bu son 2 aydır sahte içkilerden ölen sayısı yaklaşık 10’a yükseldi. bu sahte içkilere bu kadar yoğun talep olacağını düşünmezdim insanlar canlarından oluyor. içecekseniz gidin kaliteli düzgün alın için. en son tekirdağ’dan gelen sahte içkiler yüzünden 4 kişi hayatını kaybetti. izmir genelinde yapılan operasyonlarda ise 21 bin litre sahte alkol ele geçirilmiş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


haber
devamını gör...
18 yılda rakı % 1800 zam görmüş.

(bkz: ölen ölür kalan sağlar bizimdir)
devamını gör...
binlercesinden yalnızca birinin çökertilip kaçak içkilerinin ele geçirilmesidir. alkole anormal zamlar yapıldığı sürece insanlar kaçak içkiye rağbet göstereceklerdir. insanların canı gerçekten de düşünülüyorsa alkole konan vergiler azaltılmalıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"25 aralık 2020 izmir'de yılbaşı öncesi 21 ton sahte alkol ele geçirilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim