''uyuşturucu ticareti yapandan vergi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, kara parayla devleti dolandıranlardan vergi alacaksın.'' gibi sözlerinin sarf edildiği konuşma. gündem konusu olmuştur haliyle.

video
devamını gör...
genel itibariyle ne anayasal çerçevede ne de vergi usul kanunu nezdinde hiçbir çelişkiyi barındırmayan konuşmadır.
devamını gör...
torbacısı kim diye merak ettiğim tek siyasi. yaptığı açıklamalar tamamen saçmalıktan ibaret. ne yani yasal olmayan şeylerden vergi alarak onları yasallaştırsınlar mı?.

(bkz: ama kafamız nasıl güzel)
devamını gör...
güzel laf koymuştur kendileri anlayana.
devamını gör...
biz ne günah işledikte yarabbim bizi bu adamlarla sınıyor dedirten konuşmadır.
devamını gör...
ülkenin siyaseti kimilerin elinde olduğunu gösteren en büyük kanıt. chp parti tabanından bu videoyu izliyipde bu adamı hala koltukta tutanlar utansın, ülkenin yüz karasısınız.
devamını gör...
adamın dediği şu: bahsi geçen şeylerin maddi değerini hesaplayıp, ilgili kişilere o değer üzerinden bir vergi cezası mı dersiniz yoksa gelir vergisi mi derseniz onu yüklemek. kaçak sigarayla yakalanan kişilerde bu oluyor mesela. o günkü değer üzerinden bir vergi hesaplanıyor.

hemen saldırın anlamadan hemen. çünkü gılışdar. bahsettikleri yasal olsun istiyor!!!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"22 aralık 2020 kemal kılıçdaroğlu konuşması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim