ercüment ovalı’dan mutasyona uğrayan korona açıklaması: "ben demiştim". sosyal medya hesabından açıklama yapan ovalı, mevcut aşıların mutasyon hızının devam etmesi halinde aşıların devre dışı kalmasının kaçınılmaz olacağını söyleyerek bu durumdan pfizer, moderna, astrazenka gibi aşıların etkileneceğini ifade etti.
buradan
devamını gör...
kahramanlarıyla birlikte yaptığı tespit. aşıyı bulmasına çok az kaldığını da açıklamıştı, her milli bayramda sürprizi olduğunu da açıklamıştı.

iki kere iki dört dese, 8 defa düşünülmesi gereken kişi açıklaması.
devamını gör...
ne zamandır ortada görünmüyordu. sonunda ortaya çıkmak için beklediği fırsat gelmiş galiba.
devamını gör...
23 nisan dan sonra hala bundan birşey bekleyen var mı?
devamını gör...
bunu bilmek için prof olmaya gerek yok.
devamını gör...
ilk günden beri yaptığı açıklamalarla herkesi umutlandıran ama sonrasında herkesi hayal kırıklığına uğratan bir insandır kendisi. bu kadar umutlandırıcı konuşmasaydı eğer eminim çok daha iyi gözle bakılırdı kendisine ama cok fazla dikkat çekti ve emellerini yerine getiremedi. sonuçta aşının hemen bulunamayacağını ve zor bir süreçten geçeceğimizi çoğumuz biliyorduk dalgınlıkla polyanna olduk. artık konuşmalarını okuyan/dinleyen olabileceğini sanmıyorum.
devamını gör...
daha önce aşı üzerinde çalıştığı iması ile “az kaldı 23 nisan’ı bekleyin” demiş olup sonra var olan ve etkisi bilinen bir ilacın covid-19 virüsü üzerinde olumlu etki gösterdiğini söyleyen kişi. * sana bu saatten sonra kadir bile gelse inanmaz. salıver saçlarını sen rüzgara boşver ilacı, aşıyı.
devamını gör...
şaka gibi. hala utanmadan konuşuyor. yahu aşı vardı, o iş ne oldu.

bir de ben demiştim diyor. iyi de bunu herkes söyledi zaten. adam hiç bir fırsatı kaçırmıyor valla.
devamını gör...
bu da yılbaşı özel açıklaması mı?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"22 aralık 2020 ercüment ovalı’dan korona açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim