1.
prof. dr. uğur şahin'e ait bir iddia.

türk bilim insanı prof. dr. uğur şahin, yaklaşık 43 bin kişiye ulaşan gönüllü aşılamaları ile dünyanın en büyük faz 3 klinik araştırmalarından biri olan ve sonuca en yakın aşılardan biri olarak görülen alman biontech firmasında geliştirilen kovid-19 aşısı hakkında demirören haber ajansı (dha)'na konuştu. prof. dr. uğur şahin, "ocak ayında avrupa ve abd'de aşının ilk birkaç milyon dozluk dağıtımını planlanıyoruz" dedi. her şey yolunda giderse 2021 yılı bitmeden yaklaşık 1,5 milyar doz aşı üretilecek ve dünyanın her yerine dağıtımı için çalışılacak. prof. dr. şahin, sağlık bakanlığı ile yapılacak protokol çerçevesinde 2021'in ilk 3 ayı içinde türkiye'nin de ihtiyacı kadar aşı dozunu karşılamak istediklerini belirtti.

kaynak
devamını gör...
2.
yav he he
devamını gör...
3.
türkiyeye kadar gelecek ülkemi kalmadı?
devamını gör...
4.
inanmak istediğim yalan
devamını gör...
5.
ercüment abi naptı o işi?
devamını gör...
6.
inanan var mı gerçekten?
devamını gör...
7.
kıyamet ondan önce gelecek bence
devamını gör...
türkiye'ye gelse dahi bir sıralama ile yapılacağını düşünüyorum, türkiye'de uzun bir dönem daha bu virüs ile mücadele etmeyi devam ettirecek gibi gözüküyor, aşı bulundu haberlerini duyup etrafta bir çok tedbirsiz hareket meşru imiş gibi yapılıyor bakanlığın sloganı olan maske mesafe hijyen kurallarına uyulmuyor. aşı haberini duyupta hayata gözlerini yummuş bir çok vatandaşımız var , elbette bu bir faşist bakış açısı değil kanserden kaybettiğimiz açlıktan kaybettiğimiz bir şekilde aramızdan ayrılanlar var ama duruma hangi yönden bakmak istediğimi anlamak isteyenin de rahatlıkla anlayabileceğini düşünmekteyim.
devamını gör...
karşılığında uygur türklerinin teslim edilmesinin şart koşulduğu söylendi, eğer doğru ise, zaten aşı beklemeyen bir insan olarak tamamen karşısında durduğum haberdir.

bir de şu var ki, bize gelecek olan aşıların kesinlikle deneme tahtasıyız, o sebeple aşı bize beleş verildi. o sebeple şahsen önemsizdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2021'in başında türkiye'ye covid aşısının gelecek olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim