2 - 3 ocakta oynanacak champions chess tour turnuvasının finalinde dubov'u eleyen azerbaycanlı teimour radjabov ve lagrave'ı eleyen ermenistanlı levon aronian karşı karşıya gelecek. çok zevkli bir maç olacak gerçekten. iki oyuncunun da formu çok iyi. işin ilginç yanı önceki turnuvada final oynayan nakamura ve carlsen bu turnuvada çeyrek finalde elendi.

diğer sporlarda bu iki ülke karşı karşıya gelseydi kötü tartışmalar olabilirdi. ama satranç gibi güzel bir bireysel sporda tatsız olaylar olmayacaktır tabii ki diye umuyorum. bu zevkli karşılaşmayı da chess24 kanalından ingilizce anlatımla veya chess24 türkçe kanalından izleyebilirsiniz. eskiden satranç medya olan kanaldan tanıdığımız sabri can onay yontar ve emre hasgüleç anlatacak.
devamını gör...
azeri kardeşimizin kazandığı satranç finalidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2 ocak 2021 azerbaycan ermenistan satranç final maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim