hep genel başkanı mithat sincar'ı topluma örnek olması için aşı olmaya davet ettiği ancak sincar'ın sırasını beklemek istediğini belirttiği tweet.

--- alıntı ---

hdp genel başkanı mithat sancar beyefendi’yi arayarak kendilerini de aşı olarak örnek olmaya davet etmiştim. parti olarak yaptıkları açıklama ile sıra bekleyerek örnek olmayı tercih ettiler. destekleri için teşekkür ediyorum. salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.

--- alıntı ---
devamını gör...
seçim gelir hoş gelir
ley ley limi limi ley
seçim gelir hoş gelir
ley ley limi limi ley
devamını gör...
tüm akp'liler ve mhp'liler aşı olunca muhalefetten tepki gelmesin diye diğer tüm partilerin kurucuları ya da genel başkanlarına aşı teklifi götürdüler.
diğer tüm partiler 'olması gerektiğini' yaparak aşı için sıra bekleyeceklerini söylediler.
keşke aşı olmamış doktorlar, öğretmenler ve sahada korona içinde çalışan insalar varken akp ve mhp de aynı hoşgörüyü gösterip aşı olmasaydılar...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"15 ocak 2021 fahrettin koca'nın hdp tweeti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim