lisa montgomery, missouri'de 2004 yılında bobbie jo stinnett adlı sekiz aylık hamile bir kadını öldürmek ve karnını yararak bebeğini kaçırmaktan suçlu bulunmuş, üç yıl sonra idama mahkum edilmişti. stinnett'in bebeği kurtulmuştu.

trump'ın 17 yıl aradan sonra geçen sene, yeniden federal idam cezalarını getirmesiyle birlikte tartışmalar da beraberinde gelmişti. mahkeme kararıyla idam cezası durdurulmuştu fakat bugün sabah zehirli iğne ile idam cezasının infazının gerçekleştirildiği duyuruldu. 20 ocak'ta koltuğa oturacak biden ise fedaral idam cezalarının kaldırılacağını söylüyor.

--- alıntı ---

abd'deki tek federal kadın idam mahkumu 52 yaşındaki lisa montgomery'nin cezası bu sabah infaz edildi. montgomery, 68 yıl sonra ülkede idam edilen ilk federal kadın idam mahkumu oldu.

--- alıntı ---

link
devamını gör...
eğer gerçekten suçlu ise idam edilmesi iyi olmuş. hamilenin karnını kesip bebeği almak nedir ya.
devamını gör...
bu yazarın yeşilin kızı anne serisinin hepsini okudum ve çok beğendim. hele 1. kitabı beni derinden etkilemişti. küçük bir kızın evlatlık verilerek serüvenine başlanıyor ilk kitapta. aslında yanlış anlaşılma sonucu o aileye gidiyor. ama o aile onun kaderi oluyor. sonradan onlarda vazgeçiyor geri vermekten ve anne ile yaşamaya basliyorlar. anne nin her türlü ihtiyaclarini karşılaşıyorlar. ve anne nin seruvenleri başlıyor. okul hayatında sevgilim hayatında evlilik ve çocukları ile olan hayatını baştan sona kadar anlatıyor. resmen bizde anne ile beraber büyüdük diyebilirim. tavsiye ederim okunabilir seri. ve emily serisi çıkmış aşırı merak ediyorum. bir an önce alıp okumak için sabırsızlanıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"13 ocak 2021 lisa montgomery'nin cezasının infazı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim