hdp'nin pkk olduğunu belge ve deliller ile yüzlerine yüzlerine söylediği, doğuda çalışan pkk tarafından infaz edilen gariban işçilerin hesabını sorduğu, hendek kazan mühimmat depolayan belediyelerin hesabını sorduğu, çoluğu çocuğu dağa yollayan, teröristin cebindeki telefonu tırnakçılık yaparak cebe atan vekilin hesabını sorduğu kısacası hdp'nin içinden geçtiği bir konuşma olmuş. ayrıca hdpliler öyle kudurdu tepinip durdular konuşma boyu. hahahahaaa
kış terör ve terörist seviciler için zor geçecek onu da net söyledi. mağaralarda sürprizlerimiz olacak onlara dedi. tahminim var ama sürprizi kaçmasın.

devamını gör...
bu hdp li vekiller çok tuhaf
sabah akşam mecliste pkk'yı yalarlar
pkk lı deyince de kuduruyorlar.
devamını gör...
eğlenerek izlediğim konuşma. soylu’nun elini göğsüne götürüp “ohhh” çekmesi pek çok caps’e konu olacak cinsten. bu arada bir kez daha yazalım; evet selahattin demirtaş teröristtir. çizgisini beğenen de. cut! *
devamını gör...
allah'ım inşaallah burada türemezler terör örgütü sempatizanları .
tanım : bir konuşma
devamını gör...
kendisinin fetocu olduguna dair ciddi iddialar var metastaz 2 cendere adlı mukemmel kitapta. evet hdp=pkk ama daha düne kadar fethullah=akp miydi degil miydi? ne istendi de verilmedi.
devamını gör...
bir "bakan"a o üslup yakışıyor mu hiç ya valla izlerken yerine ben utandım. seviyenin yerler de olduğu bir tbmm konuşmasıdır.
devamını gör...
hdp'nin mecliste olmasının bir numaralı sebebi olan parti'nin bakanının, hdp'lileri terörist olmakla suçlamasıdır. yine kendi kendileri ile çelişiyorlar. eski konuşmaları ile nasıl birisi olduğunu kanıtlayan siyasi figürün konuşmalarıdır. ayrıca, sayın başkanın davostaki sözleri aklıma geldi, ne diyordu, sayın peres dikkat ediyorum sesin çok yüksek çıkıyor, bu suçluluk psikolojisinin belirtisidir...
devamını gör...
yine gündem değiştirme yolları. bu sefer de tuttu nasıl beceriyorlar bunu anlayamıyorum. iyi partinin anayasa değişikliği mevzusu için hdp ortaklığı vs mevzularıyla orası karışsın, chp taciz mevzusunu ile oradan olay çıksın, klasik hdp terörist konuları tekrar ortaya çıksın. eee asıl mevzumuz neydi bizim, hani ekonomik kriz hani kısıtlamalar yeterli mi daha fazla olması gerekmez mi hani aşı sadece ülkenin %30una yetiyor neden aşı alamıyoruz diyorduk ,hastanelerin doluluk durumları sağlıkçıların sıkıntıları falan vardı, diğer ülkelere yardımlar yapılıyordu bu durum adam akıllı konuşulmadı bile. pandemideyiz başımızda böyle bir bela var ayrıca depremler oluyor sene başından beri, o parti bu parti mevzularıyla uğraşacak zamanda mıyız? hep birlikte şu zamanları atlatmamız lazım artık bunlara adaklanalım, siyasetçiler de halk da bunlara odaklanmalı.şu durumun ciddiyetine varın artık ve gündemi değiştirmeyin.
devamını gör...
kendisi konuşmamış 33 dakikalık bir işlem sonrası selpağı buruşturup arkasını dönüp yatmıştır.
devamını gör...
pkk bir teror orgutudur. hdp bir teror orgutu partisidir. selahattin demirtas teror orgutu partisinin lideridir, dolayisiyla teroristtir. onlari destekleyenler de onlar gibidir. hic kivirmayin, yalanlamayin...adami sevin yada sevmeyin farketmez, kurdugu her cumle teroristlere atilan tekme niteliginde.
devamını gör...
bir saray bekçisinin; halkı temsil etmeyen, sorunlara çözüm üretme gücünden yoksun bırakılmış bir mecliste yaptığı konuşmadır.
devamını gör...
türk siyasetinin aynı zamanda türk insanının en önemli sorunu gömlek değiştirir gibi söylem değiştirmeyi sorgulamamasıdır. dün özgürlükçü söylemleri olan soylu'nun bugün milliyetçi söylemleri zerre kadar beni etkilememiştir. çünkü yarın başka bir siyasi fikri aynı hiddetle ve aynı coşkuyla savunabilme potansiyeli barındıran siyasi profillerin ve ilkesiz siyasetin taraftarı olamam. bu bakımdan hdp'yi daha tutarlı bulurum ki herifler dün de özerklik söylemli bölücülüğü ve kürtçülüğü savunuyorlardı bugünde. türk milliyetçiliği bu tarz siyasetin konusu olmamalıdır.
twitter.com/fatihucartr/sta...
devamını gör...
henüz iki-üç sene önce recep tayyip erdoğan'dan hesap sormazsa namert olduğunu söylemişti. ama türkiye cumhuriyeti'nde neyin kazandığını hepimiz biliyoruz: takiyye, anti-kürt siyaset, anti-ermeni söylem. herkesi birleştiren üç unsur budur.

neden söylüyorum? hdp'nin pkk ile tartışılmaz bir organik bağı mı var? soruşturma aç, fezlekeleri çıkart, hapse at. ama sen daha en büyük pkk destekçisi dediğin selahattin demirtaş'ın terörist olduğunu 4 yıldır hukuken ispat edemeden hapiste tutuyorsun. yerel seçimde kürtleri kandırmak için öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşini devlet televizyonuna çıkarıyorsun. adamın birine öcalan'ın mektubunu tekmili birden tüm tv kanallarında okutuyorsun.

ama hayır, türkiye cumhuriyeti unga bunga kültürü ile yönetildiği için maalesef vatandaşı da bu unga bunga kültüründen nasibini alıyor. her şey unutulup kabile dansları falan yapılıyor böyle cono aşiretinden fırlama hareketlere. allah cümlemize akıl fikir versin.
devamını gör...
belge ve delil varsa haklarında soruşturma aç. muhabbete bak, içişleri bakanı bana hdp yi şikayet ediyor
içişleri bakanı mı yoksa mahalle kahvecisi mi belli değil.
devamını gör...
hdp nın pkk ile ilişkisi olduğunu biliyorlar, hdp nin teröristlerle işbirliği yaptığını her fırsatta söylüyorlar.
siz de atlıyorsunuz her seferinde, helal olsun haddini bildirdi, teröristler, hdpli vekiller kudurdu falan filan.

peki hiç sordunuz mu kendinize, hiç sorguladınız mı bu hdp nın mecliste ne işi var.
onlar mecliste, siz burada ucuz milliyetçilik yapıyorsunuz. neden akp zamanında hdp yı kapatamadı bunu biliyor musunuz. teröriste tekme atmış, komik.

abd türkiye'de yaptırım kararı aldı. yarın, hafta başı dolar kurunu takip edin. bu adamlar bugün hdp ye salladı gündemi değiştirdi hepinizin gözünü boyadı, milyar dolarları çektiler piyasadan.
devamını gör...
bizim oralarda bu gibi durumlar için bir ata sözü kullanılır.

“it dişi, domuz derisi” derler.

ne alaka demeyin, iki taraf da birbirlerini “aynı” şey ile suçluyor.

partizanlık yapmaya gerek var mı? gerçekler ortada. salağa yatmanın, sahtekarlığın alemi var mı?

- fetö terör örgütü ile el ele verilmiş mi? evet.
- pkk terör örgütü ile iş birliği yapılmış mı? evet.
- bu ülkeye zarar verilmiş mi? evet.
- bu ülkenin vatandaşlarına acı çektirilmiş mi? evet.

peki hangisine ne olmuş? ceza alan var mı? yok! hesap sorulan var mı? yok! anca kuru sıkı suçlamalar var...

o baştaki ata sözünün anlamı da tam olarak budur işte. bu iki hayvanı dövüştürürseniz ne görürsünüz? domuzun derisi kalın itin dişi serttir. ne itin dişi zarar görür ne de domuzun derisi.

kendinizi kandırıyorsunuz! bunu yapmayın artık gerçekleri görün!!!
devamını gör...
pkk teröristir onun partisi de teröristir.
devamını gör...
haklısın da süleymancım eğer hdp 'yi kapatırsanız, doğuda hdp'nin aldığı belediyelerin hepsini akp nin alma ihtimali yok. hazır hdp alıyorken, siz de temizinden kayyım ile çöküyorken, niye işi zora sokasınız ki. yoksa o yüzden mi seçimden önce müdahale etmediniz? yoksa bu bağlantılar geçen hafta mı ortaya çıktı ki kürsüden yırtıyorsun kendini? diye sorası geliyor insanın...
devamını gör...
siyasi çekişmelerin yaşandığı konulara çok girmesem de belirtmeden edemeyeceğim:
al birini vur diğerine.
devamını gör...
trt'ye apo denen terörist başının kırmızı bültenle aranan kardeşi çıktığında da benzer konuşma yaptı mı merak ettiğim kişidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"13 aralık 2020 süleyman soylu tbmm konuşması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim