euro 2021'in ilk maçı olacak. eğer şenol beceriksizi düzgün kadroyla girerse maça tahminim alırız. türkiye kadrosu harika. yemin ederim ben bile yönetebilirim. evet.
devamını gör...
(bkz: bakın yaklaşıyor yaklaşmakta olan)
devamını gör...
artık sayılı saatler kalan müsabakadır.

euro 2020'nin açılış maçıdır. italya karşısına türk milli takımımız açılış maçında çıkacak. bir turnuvaya açılış maçında başlamak iyi mi kötü mü göreceğiz. emin olduğumuz tek şey ise çok heyecanlıyız.
türkiye'nin turnuva takımı olması ve bu jenerasyonu iyi değerlendirmesi için bu turnuvayı çok önemli görüyorum. umarım ilk maç italya karşısında güzel bir sonuç alırız.
iyi oynayıp yenilirsek.
berabere kalırsak.
kazanırsak.
muhteşem hissederim.

italya çok güçlü bir takım ve baya zorlanacağız. mancini ve öğrencileri uzun süredir yenilmiyorlar. çok az gol yiyen bir ekip haline geldiler. az gol yiyorlar çok gol atıyorlar.
harika bir takımları var. önceden italyan takımları savunmalarıyla öne çıkarlardı ama bu jenerasyon ve bu takım hem hücum hem savunma olarak iyi işler yapıyorlar.
bizim takımımıza gelecek olursak. güçlü rakiplere karşı iyi işler yapan bir milli takım haline geldi. bunun sebebi ise oyuncularımızın geçiş performansı. geçiş oyununda çok başarılıyız. kapanan ve topun arkasına geçen rakiplere karşı zorlanıyoruz.
topun arkasına geçen rakiplere karşı bir kaç oyuncumuzun performansının iyi olmasını beklemek zorundayız. cengiz mesela formda olursa bu maçlarda iş yapabilir. kerem ve abdülkadir de aynı şekilde.
güçlü rakiplere karşı ise çok başarılıyız. savunmayı ön alanda kuran rakipleri geçiş oyunuyla alt edebiliyoruz. (bkz: fransa) (bkz: hollanda) (bkz: norveç)

umarım iyi futbol oynarız umarım iyi bir sonuç alırız. başarılar bizim çocuklar!
devamını gör...
bir şeyleri başaracağımıza inandığım euro 2020'nin açılış maçı.

daha önceki maçlarda sergilenen performansa bakarsak, milli takımımız güçlü rakiplere karşı gerek savunmada, gerekse hücumda harikalar yaratıyor. bunun en büyük örneği ise fransa ve hollanda maçlarıydı. oyuncularımızın kulüp kariyerlerine baktığımızda ise, küçümsenmeyecek bir kadroyla euro 2020'ye çıkıyoruz. her bir yabancı ligde ilk 11'den düşmeyen, oynadıkları oyunla taraftarları coşturan milli futbolcularımız var.

bu maçı kazandığımız takdirde finallere kalacağımızı gözüm kapalı söylüyorum. zira grubun favori takımı italya, ve italya'yı alt etmeye en yakın takım şu anlık biziz. dileyelim ki futbolcularımız hataya düşmesin ve elemelerde gösterdiği cesareti burada da göstersin.
formamızı giydik, yarını bekliyoruz.
devamını gör...
net kaybedeceğimiz maçtır. italya manyak futbol oynuyor.
devamını gör...
maçtan önce yeni çıkarılan "milli takım pop şarkısı" dinletilirse dümdüz oluruz. fakat efendime söyleyeyim "yer gök inlesin" veya "bir oluruz yolunda" ile çıkılırsa yenemeyeceğimiz takım yoktur.
devamını gör...
kazanırsak gruptan çok büyük ihtimalle çıkacağımız maçtır.
devamını gör...
4-1 italya alır.
devamını gör...
polemiğe girmeden venedik soytarılarına koyacağımız maçtır.
devamını gör...
artık şampiyonluk veya final oynamak dışında hiçbir başarı bizi memnun etmeyeceği için, kazanılması gereken maçtır.
devamını gör...
her sonuca açık olan bir maç. kazansak da yenilsek de şaşırmam şahsen
devamını gör...
valla ben burada yazılanların aksine en kötü beraberlik alacağımızı düşünüyorum. jenerasyon iyi,yaş ortalaması küçük takımın başında da şenol hoca var.
devamını gör...
işte biz o gün yenileceğiz.
devamını gör...
7-1 kazanacağımız futbol maçı. eğer maçı 7-1 kazanamazsak yüzüme tükürün.*
devamını gör...
pirlo,vieri,totti,del piero dörtlüsünü durdurabilirsek kazanabileceğimiz maçtır.
devamını gör...
kazanabilecegimiz bir maçtır. evet italya güçlü zor bir takım fakat bizim çocuklar güçlü rakiplere karşı son oynadığı maçlarda gayet iyi futbol oynadılar. euro ve dünya kupası heyecanlarının tadı bambaşka başlasin artık.
devamını gör...
italya eğer her zamanki futbolunu oynarsa içimizden geçeceği maç olacaktır.
devamını gör...
ferrari, maserati, bugatti, lamborghini adamların ileri dörtlüsü.
devamını gör...
tanrı maç izlemeyenleri evde maçı izleyenlerden korusun. amin.
devamını gör...
tabi kazanalım isteriz ama öyle kolay değil malesef. italyanlar bu turnuvaya çok önem veriyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"11 haziran 2021 italya türkiye maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim